Arkadaslar Zune Telefonu Görmüyor? [Çözüldü]

ecel54

Üye
ben yaptım ama içindekileri göremiyorsun sadece içine dosya atabiliyorsun. pek bir işe yaramaz herhalde

- - - Eklendi - - -

kullanmak isteyen bu konudaki uygulamayı indirip bilgisayarda zune kurulu ve telefon bağlıyken uygulamayı çalıştırıp enable'ye tıklarsa bilgisayarım'ı açtığında usb aygıtı olarak görebilir

Konu Sahibi
++++++++++++++++++++++++++++

Buraya Kadar Sorun Yok Arkadaslar Simdi Zune'u Yukledim ..
Kurdum ..
Fakat Simdide Telefonumu Gormuyorr ..
Telefon Acik (Kilitli Degill) ..
Kablo Saglamm ..
Telefon Sarj Aliyorr ..
Fakat Zune Telefonu Gormuyorr ..
Ne Yapmam Lazimm =/

ecel54

Üye
zunemi görmüyor bilgisayara ve telefona reset atmayı denedinmi ?

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
Attim Ya Cok Kez Yeniden Baslattim .. Kablo Driver'larini Felan Yukledim .. Bilgisayarin USB Driver'larini Yukledimm ..
Ama Gormuyorr .. Nokia Suite'te Oylee =/

aynı sorun bendede olmuştu tek yapman gereken telefonu bir kez kapat ve tekrar aç sorunun çözülecektir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
bölge saat ve tarih ayarların bulunduğun bölge olmalı yoksa Zune görmez cihazı.

telefonu kapatıp açmayı denedinmi bende zune filan yüklü değil ama bağlayınca telefon görünüyordu dün taktım görünmüyor tele kapatıp tekrar açtım gördü

Konu Sahibi
Bin Kere Kapatip Actim Arkadaslar .. Bilgisayarida Telefonuda ..
Butun Driver'lar Hersey Tamamm .. Telefonu Takinca Telefon Sarj Aliyorr .. Fakat Bilgisauar Hicbir Sekilde Tepki Vermiyorr =/
Aygit Yoneticisindede Telefon Yokk .. Ustunde Unlem Isareti Olan Birseyde Yokk =/

papakudioflu

Emekli Yönetici
mazlum daha önce de söyledim tarih ve saat ayarların bölgeyle uyuşmazsa Zune görmez cihazı. Aynı olay bana da olmuştu. Şarj oluyor ama cihaz pc'de gözükmüyordu.

Konu Sahibi
mazlum daha önce de söyledim tarih ve saat ayarların bölgeyle uyuşmazsa Zune görmez cihazı. Aynı olay bana da olmuştu. Şarj oluyor ama cihaz pc'de gözükmüyordu.

Abi, Hersey Tamamm .. Simdi Dedigine Baktim Zatenn .. Birazdan Gent'e Gidiyorum Ve Birkac Resim Senkronize Etmem Lazimm ..
Ama Aksilik Olduu =/ Nokia Suite'tede Denedim Ordada Gormuyorr ..
Baska Telefon Deneyince Nokia suite Goruyorr .. USB'lerdede Bir Sorun Yokk =/ Bolge Ve Saat Ayarlarida Dogruu .. =/

papakudioflu

Emekli Yönetici

eee dediğine göre her şey tamam görmesi lazım. Geriye bir tek kablo takmak kalmış. Olmazsa zune'u kaldırıp tekrar yükle belki yüklerken bir hata oluşmuştur.

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
Yok Abi Yuklemedimm .. Yukleyeyim Bir

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Fikirleriniz Icin Sagolun .. Ama Sorunumu Kendim Cozdum ..
Kullandigim Kablodaymis Sorunn .. Sanirim Nokia'nin Olmayan Kablolari Tanitmiyor Bilgisayara ..
Basiniza Boyle Bir Sorun Gelirse Kablo, Aygit Yoneticisi, USB Driver'larini Kontrol Ediniz ..
Konu Kapanabilir .. Tesekkurler Degerli Yoldaslar ..

Sorun çözüldüğüne göre, konu sahibinin isteği üzerine