Arkadaşlar Yenilik istiyorum telde Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yenilik istiyorum telde Bakarmısınız
Meraba arkadaşlar ben C7 kullanıcısıyım Çok büyük umutlarla annayı bekledim fakat fazla bir görsel değişim yaşanmadı malum sızıntıda olsa c7 için hala belle yok Son umut olarakta Sbp Mobile 3D nin kırılmışı çıkar diğe bekledim oda olmadı class nokia temesından çok sıkıldım dene bilir lütfen bana çok değişik ve Sbp gibi yeni bir hava kazandıracak birşeyler sölermisiniz?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum sbp 3d cok kotu durumda suan ondan umudu kes 1.1sürümü daha...1.3'te anca düzelir o...digerleride zaten bi işe yaramaz

devil____boy

Üye
valla bende arıyorum bir değişiklik

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım yazılım olmadan telefonda koku bır degısıklık elde etmen zor.. 26 sıda bıttı ama belle ortalıkta yok.. n8 belle kullanıcısı olarak herkesın cok memnun olacagından emınım belleden ama ıste.. c7-c6 gıbı modellere henuz yok.. zaman bakalım telden bıkmadan gelır ınsallah sızınkılerde.. :D

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
İnsallah tek temellimiz Belle N8 için suan sızıntı bile olsa Yüksek bir performans göstermiş Asıl sürümün çok daha iyi olucağını düşünuyorum bakalım ama çok erken geleceğinden pek umudum yok

Emre-45

Emre-45

Üye
Belle yi bekle mutlaka. Bende yuklu ve harika bir sistem modifiye belle kullaniyorum sizinti oldugunu farkettircek hicbirsey yok orjinal gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt