arkadaslar yenı telefon alacığım fakat mynette okey fılan oynamak ıstıyorum fıyatı onemlı deıl :)

Sponsorlu Bağlantılar

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yenı telefon alacığım fakat mynette okey fılan oynamak ıstıyorum fıyatı onemlı deıl :)
evet baslıkta belırttığım gıbı arkadaslar fıyatı sorun deıl sadece alınca pısman olmayacaım bır telefon almak ıstıryorum ben htc veya ıphonede olabılır ısteklerım eğlence ınternet kamera ve (mynette okey oynamak) cvplarınızı esırgemeyınız lutfen :)

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Mynette okeye girsen bile ufacık ekrandan ne zevk alıcaksınki arkadaşım :) fiyat sorun değil diyosun o zamn Nokia N97, N900 veya İphone3GS almanı tavsiye ederim :)

rose11rose

Üye
arkadaşım sana en keskin çözümü anlatiim istersen:)) my nette okey vb. oyunları oynatacak henüz bi telefon icat edilmedi ben bizzat cep tlfn. satıcısı ve teknik servisim ama şöyle bi uygulamada war eğer androit işletim sistemi olan bi tlfn alırsan internette uygulamalar var cep online okey oyunları bu şekilde yararlanabilirsin

OğuzcanAbi

Üye
n900 olabilir ama
iphone 4 önerrim veya iphone touch 4. nesil wifi üzeriden oynarsın :D

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
mynet olmasada normal şekilde iphone 4 gibi telefonlarda uygulamalarla okey oynayabilirsin.

61semih

61semih

Üye
arkadaşım sana en keskin çözümü anlatiim istersen:)) my nette okey vb. oyunları oynatacak henüz bi telefon icat edilmedi ben bizzat cep tlfn. satıcısı ve teknik servisim ama şöyle bi uygulamada war eğer androit işletim sistemi olan bi tlfn alırsan internette uygulamalar var cep online okey oyunları bu şekilde yararlanabilirsin

yada bılgı eksıklıgın var kardeşim ben htc touch 2 kullanıyorum mynetten okeye gırebılıyorum ama ekran kucuk oldugu ıcın oynamak bır cıle halını alıyor touch2 nın fıyatıda 550 tl yanı ucuk bır fıyatıda yok, onerıne gelınce tamamen katılıyorum :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
evet baslıkta belırttığım gıbı arkadaslar fıyatı sorun deıl sadece alınca pısman olmayacaım bır telefon almak ıstıryorum ben htc veya ıphonede olabılır ısteklerım eğlence ınternet kamera ve (mynette okey oynamak) cvplarınızı esırgemeyınız lutfen :)

hep merak etmisimdir bu türk milletinin bi işi en garip şekilde yapma fantazisini yani telefonda mynetten okey oynama fantazisi nerden esti ufacık ekranda sen taş ararken millet ne yavaş adam nu ya diye söylenecek ekrana yumulmaktan boynun 2 büklüm olacan madem fiyat sorun değil git birtane iPad2 al hem rahat rahat istediğini yap hem teknolojinin yeni velinimetleri ile tanış hemde okey fantazini gerçekleştir.

----------Eklendi @ 12:47:31 ---------- Yazıldı @ 12:43:08 ----------

hiç olmadı illada telden oynıcam bu benm hayalim diyosam n8 al mouse tak hdmi bağla dev ekranda oyna flash uzerinden olan butun uygulamalara ulaşabilirsin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy s derim kardeş 1000 lira civarı

61semih

61semih

Üye
kingmor a tamamen katılıyorum galaxy s bıraz daha beklersen s2 :oke:

Üst Alt