arkadaslar yardımmm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yardımmm!
arkadaslar bnm int.sınırlı 3 gb aylık fiyat 29.90 ama her ay gittikçe fiyat artıyo bişiler sorucam

msnden dosya alma veya verme kotaya yansıyor mu download olduğu için yansıyo diye biliyorum ama bi yine de sorayım birde ben bi site açtım mesela bişi indirmedim ama yine de gidiyo mb bunun nedeni ne olabilir güvenlik için dosyayı kopyalıyodur dedim iptal ettim ama yine aynı yardım eder misiniz?
bu gidişle babam beni :sopa: yardımmm :agla

leiche

leiche

Emekli Yönetici
tam gün msn acık kalırsa bile 100mb kota yer
msnden dosya kabul ettiğin zman dosya boyutu kadar mb yer
grdiğin web adreslerindeki resim ve sitenin büyüklügü kadar kb yer tabi kb ler birie birike önce mb sonra gb oluyor
msn girdiğin web adresleri netteki tüm resimler sanki indiriormussun gibi kotadan kb yer ve bu ay sonunda sana gb olarak döner ;)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
tam gün msn acık kalırsa bile 100mb kota yer
msnden dosya kabul ettiğin zman dosya boyutu kadar mb yer
grdiğin web adreslerindeki resim ve sitenin büyüklügü kadar kb yer tabi kb ler birie birike önce mb sonra gb oluyor
msn girdiğin web adresleri netteki tüm resimler sanki indiriormussun gibi kotadan kb yer ve bu ay sonunda sana gb olarak döner ;)
:(:agla

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu aylık gb 4 gbmı oldu? Benim ki 3 gb ı gectıgınde kota aşımı gösteriyor...Bazı arkadaşlarım 4 gb oldu falan diyorlar bilgisi olan..Sınırsıza gececem yoksa.

mservank

mservank

Üye
benim de her geçen gün artıyor yav :( yalnız leiche anlamadım msn yi açsan kullanmazsan dosya alışverişi felan o zmaan da mı gidiyo 100 mb civarı

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bizimki 4gb idi
sınırsıza gectik kafa rahat
ne istiyorsan indir
o bür türlü gectimi gececekmi stresi yetiyo zaten
net özgürlüktür
sınırsız yapın

--------------- Ekleme ---------------

benim de her geçen gün artıyor yav :( yalnız leiche anlamadım msn yi açsan kullanmazsan dosya alışverişi felan o zmaan da mı gidiyo 100 mb civarı

evet dostum
örnein acık bıraktın dısarı cıktın
1 gün boyunca acık kalırsa ortalama 100mb
bidedosya gönderen olursa şarkı örneğin oda 3 ila 5 arası mb

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
En iyisi sınırsıza geçmek yaa..Ben telekomu anlamıyorum walla..bulduguna indiriyor:( ben birşey indirmiyorum ama fakat bakıyorum kota uçmuş..

mservank

mservank

Üye
oo ben o zman kesin sınırsıza geçeyim daha iyi apartmandakilerle konuşsam iyi olacak hep beraber felan ortaklaşa

FerreT

FerreT

Üye
walla ben 2048/256 kb internet hızına geçtim ilk 2 ay 88 ytl geldi 4096/512 kb aylık 95 ytl imiş Bu telekom kazıklamaktan başka bişey yapmıyor..Şuan sınırsız olmama rağmen ayda 45 ytl ödüyoruz

Bulgaristanda 4096/512 kb 30 ytl imiş..Peki türkiyeye gelene kadar nasıl 100 ytlyi buluyor : ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
leiche

leiche

Emekli Yönetici
bildiğim tek bişe war
vergi dairesi ve telekom resmi tefeci gibi bişe yaf :D
arkadaslar hiçbirşey indirmiyorsunuz anlıyorm sizi ama yukarıda neden oldugunu 2 kere anlattm.
düşnsenize mn bile günboyu acık kalırsa ortalama 100 mb

bu arada ferret haklı
göz göre göre kazıkklanıyor türk halkı bulgaristan da 30 trde 100
bu ne çelişki?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
internt cafe ticari faliyet oldugu için zaten wergisini ayrı ödüyor
ama sizinki kaçak kullanım oluyor eğer öle yaparsanız
ama wireless ise modem sorun olmaz kim anlayacak
kablo yok bişe yok
şifreyi karşı taraf bide sen bilirsin olur biter

mservank

mservank

Üye
internt cafe ticari faliyet oldugu için zaten wergisini ayrı ödüyor
ama sizinki kaçak kullanım oluyor eğer öle yaparsanız
ama wireless ise modem sorun olmaz kim anlayacak
kablo yok bişe yok
şifreyi karşı taraf bide sen bilirsin olur biter

neler neler öğreniyorum ya işe bak cezası ne kadarmış:D ona göre düşüneyim

leiche

leiche

Emekli Yönetici
gir ttnet'e yazar orda uyarılar sanırım
ben telekomd okumustum bunu ama cezası ne kadar bilmiyorum
örneğin komusun atıyorum yasak sitelere girdi onun sucçuda sana kalıyor

FerreT

FerreT

Üye
walla bende ortak internet kullanıyorum..kabloda 30-40 mtre filan yasal bi suç değil diye biliyorum..görevliler geldi bişey dmedi :)

mservank

mservank

Üye
Tüh tek başına da ödenmez ki o kadar para neyse rafa kaldıralım bu fikri

Ozan

Ozan

Admin
arkadaslar bnm int.sınırlı 3 gb aylık fiyat 29.90 ama her ay gittikçe fiyat artıyo bişiler sorucam

msnden dosya alma veya verme kotaya yansıyor mu download olduğu için yansıyo diye biliyorum ama bi yine de sorayım birde ben bi site açtım mesela bişi indirmedim ama yine de gidiyo mb bunun nedeni ne olabilir güvenlik için dosyayı kopyalıyodur dedim iptal ettim ama yine aynı yardım eder misiniz?
bu gidişle babam beni :sopa: yardımmm :agla

Msn den yada internet sitesinden yaptıgınız indirim işlemlerinin, "download" kavramı olarak hiçbir farkı yoktur. Makinanıza bir veri giriyorsa, bu her türlü downloaddır. Msn deki text yazışmalarınız bile belli bir kaynak tüketir.

Dolayısı ile kota her türlü artacaktır. Sanırım söyledigim şey ile tam anlatmısımdır.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ferret normalde bişe demiyorlar ama kıllık yapacakları tutar
yada biri şikayet eder
yada ortak kullandıgın kişi yasadışı sitelere girerse sen o zaman gör cezayı ;(

mservank

mservank

Üye
Az önce okudum adsl hattınızı başka bir daireyle paylaşmanız yasal değildir yazıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt