Arkadaşlar Yardımınızı Bekliyorum Facebook a Bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımınızı Bekliyorum Facebook a Bağlanamıyorum
Öncelikle konuma girip yardımda bulunmanıza şimdiden teşekkur ederim sorunum şöle facebook dışında hemen hemen bütün sayfalara bağlana biliyorum fakat facebook html bağlantısına girince uzun süreli bi bekleme sonucunda bağlanamadını göruyorum sorun bundan ibaret olsada modemi veya internet bağlantı ayarlarını resetlemek yada firefox IE chrome gibi farklı sunucuları kullanmak DNS ayarlarını değiştirmek işe yaramadı birçok forumda ise bazıları kendi kendine geçiyor yazmış ama şuan ihtiyaçım olan bi sunucu şimdiden Teşekkur ederim İyi Forumlar...

son.kral

son.kral

Üye
ne güzel kurtulmuşsun işte boşver

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
İyi güzelde şuan yöneticiliğini yaptığım Cs ve Mt2 Sv lerinin sayfası var ordan şikayet vs şeylerle ilgileniyoruz arada...

son.kral

son.kral

Üye
boşver bir kaç gün ilgilenmeyiver. Tatile çıktım dersin. Yıllık izniniz yok mu? :D

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciyiz abi zaten 3 aydır yıllı izindeyiz :d: hadi facebook geçtim sallayın hotmail de açılmıyo bu sene lise 4'um mercedes benz de staj a başlicam kısmetse kabul edildim ordan e-mail geliyo arada onlarada bakamıyoruz durum felç :aha:

paradox07

paradox07

Üye
Telefondan gir dostum :kop:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstü Dizüstü Cepüstü hepsi kitlendi abi :ağlarım:

son.kral

son.kral

Üye
Öğrenciyiz abi zaten 3 aydır yıllı izindeyiz :d: hadi facebook geçtim sallayın hotmail de açılmıyo bu sene lise 4'um mercedes benz de staj a başlicam kısmetse kabul edildim ordan e-mail geliyo arada onlarada bakamıyoruz durum felç :aha:

hadi yaa tanıdığım bi doktor da yok ki şimdi. :ehe

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Ah Ah kimlere Yanıyım ben budamı gelicekti başıma :d: Heç yoktan sizler varsınızda vakit geçiyo :D

son.kral

son.kral

Üye
vakit, biz olmasak durur mu :allalla:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Felsefik Cevablarla gelmeyelim -_- :d:

son.kral

son.kral

Üye
cevab :ehe ünsüz yumuşaması değil ünsüz dönmesi olmuş resmen :d:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
:d::kop:

Symbianize

Symbianize

Üye
Sunucular yogundu ve site coktu suan calisiyo ama

son.kral

son.kral

Üye
facebook bile yoğunluktan çöküyorsa pehh.

Symbianize

Symbianize

Üye
Facebook internet ortaminda degilmi ? 900 milyona yakin uye onun icin bi sehir lazim serveri sigdirmak icin

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
server çökmesi ile alakalı bir problem olduğunu sanmıyorum TTNET ile alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt