DunderFluff
Üye
-
Konu Sahibi
-
Stock Romda attım ama sorun düzelmedi. Diyor siz hala odin diyorsunuz hocam ?Hocam yanlış yapmışın lg g3 için olan şeyleri s4 miniye flaslayamazsin. Açılmaz tabi. Factory reset atman lazım (twrp varsa), wipe yapman lazım (cwm varsa) . Yada odinden stok rom kurcan öyle düzelir
Her cihazın kodu vardır. Bacon da one plus one için kullanılan kod yani oradaki dosyalar one plus one için
Hocam MEGA wipe yada benzeri bir wipe zipi denediniz mi acaba ?Merhaba arkadaşlar Telefonum s4 mini kısa bi zaman önce XDA'dan indirdiğim BlissPopu yüklediğimde telefonum açıldı. Blisspopoun sitesine girerek ordan bazı dosyaları görsel açıdan telefonu değiştiren şeyler sandım yani lg g3 yazan kısımda telefon lg g3 gibi olcak diye düşünüp bacon modem bootloader gibi dosyaları flaşladım telefona ve telefonum blisspopun animasyon ekranında kaldı açılmadı. Bundan öncesinde her türlü android 5.0+ sürüm custom romlarım açılıyordu ama bu işlemi yaptıktan sonra hiç bir androoid 5.0+ rom açılmadı aynısı gibi animasyonda kalmaya başladı şu an MoKee 4.4.4 Kitkat rom yükledim şu an onu kullanıyorum. Stock Romda attım ama sorun düzelmedi yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen. Benim için zaman ayırırsanız çok sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanlış yapmış demekki. Odin den stok flaslamak en kesin çözümdür. Sen ne ayak muhalefetlik yapıyorsun!Stock Romda attım ama sorun düzelmedi. Diyor siz hala odin diyorsunuz hocam ?
Hocam MEGA wipe yada benzeri bir wipe zipi denediniz mi acaba ?
Şu an cache mount olmuyor mesela bu gün tekrar stock attım 5.1 bir bi rom yükledim animasyonda kaldı yeniden başlatip Wipe attım açılır belki diye ama sonra samsung yazısında kaldı bu sefer sonra install zipi seçerken telefon hafızasını seçtim sadece cwm dosyası var başka hiç bir klasör yok çok saçma geliyor bana da ve çözümünü bulamadım bir türlü
Şu an cache mount olmuyor mesela bu gün tekrar stock attım 5.1 bir bi rom yükledim animasyonda kaldı yeniden başlatip Wipe attım açılır belki diye ama sonra samsung yazısında kaldı bu sefer sonra install zipi seçerken telefon hafızasını seçtim sadece cwm dosyası var başka hiç bir klasör yok çok saçma geliyor bana da ve çözümünü bulamadım bir türlü
2. Link bozuk sanırım mediafire olanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşunu bi denermisin olursa eğer odin çalışıyorsa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu PIT dosyasınıda flaşla eğer yinede olmazsa(PIT bölümünden flaşlanacak ayrıca önceki attığım linkteki dosyalarda gerekli)
Denemedim sadece stock bi rom bulmuştum onu attım link bulabilirseniz atar misinizStock Romda attım ama sorun düzelmedi. Diyor siz hala odin diyorsunuz hocam ?
Hocam MEGA wipe yada benzeri bir wipe zipi denediniz mi acaba ?
Model numarası nedir hocam ?2. Link bozuk sanırım mediafire olan
Denemedim sadece stock bi rom bulmuştum onu attım link bulabilirseniz atar misiniz
Bendeki stock rom İ9190 UBUCOFModel numarası nedir hocam ?
Yanlış yapmış demekki. Odin den stok flaslamak en kesin çözümdür. Sen ne ayak muhalefetlik yapıyorsun!
Sanırım yok muş hocam.Bendeki stock rom İ9190 UBUCOF
PİT dosyasının link kırık da bulabilir misiniz siz şu an bilgisayar basinda değilim ve pek hakim değil bu konularaSammobile üye olup firmware kısmından s4 mini modelinizi bulup Türkiye için olanı indirip odin üzerinden flaslayin. Büyük ihtimalle düzelmesi lazım. Olmazsa yukarda arkadaş demiş pit dosyası böyle anlarda kurtarma işlevi görüyor o da düzeltebilir belki ikisinide denemek lazım.
nasıl araştırabilirim pit dosyasını telefona uygun olanPit dosyası öyle her yerde bulunmuyor. Araştırmak size düşer. Ya da sammobile den stock Türkiye için çıkmış romu indirceksin
Teşekkür ederim önce MEGAdakini flashlayip ardından da bunu flashlayacam dimi ve MEGADAKİ rom 1.50 gb benim stock 918mbBuyur yeni link(PIT)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorun olmaz kur senTeşekkür ederim önce MEGAdakini flashlayip ardından da bunu flashlayacam dimi ve MEGADAKİ rom 1.50 gb benim stock 918mb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?