Arkadaşlar Yardımınız Lazım...Lütfen..! F1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımınız Lazım...Lütfen..! F1
Arkadaşlar ben bu ekranı günde en az bir görmeye başladım,bilgisayarda registry düzeltici programla ayar yapıyorum,tüm güvenlik prosedürleri de yüklü,durup dururken bu mavi ekran çıkmakta,xp yi kuralı henüz 1 hafta oldu,kurulumda hızlı formatı seçtim,bu ekrandan sonra reset atınca ise 2. resimdeki ekranı alıyorum,bilgisayarın olay günlüğü kayıtlarındaysa sistem arızası (system error,kategori 102, 1003 nolu olay diyor, hata kodu 100000d1,parmeter1 00b7f6e8, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 baab4474 ) şeklinde bilgiler var,daha fazla bilgi yok.Daha önce tüm formatlarımı bu sebepten attım,nedir bu ,lütfen haydi sistem uzmanlarımız ,bilenler bilgilendirsin,lütfen,kurtarın şu sorundan beni,bıktım hep aynı hata...Not:Makine yeni daha alalı 3 ay oldu. şimdiden yorumlarını esirgemeyenlere çok teşekkürler.
:vur :vur :vur

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
nie kimse yardım etmiyo ki?kimse bişey bilmiyomu,?

DefectoR

Selam, kardeş senin konfigurasyonunda muhtemelen 3 sebepten dolayı bu hatayı veriyor olacaktır.

1. Ramler onları bi kontrol et slotlarını değiştir.
2. İşlemci, işlemcinde sorun olabilir.
3. Düşük bir ihtimalde olsa diskinde bir sorun olabilir ( bad sactor, kart arızası vs... ) sıralamayı takip ederek sorunu gidermeye çalış. Ramların slotlarını değiştir iletken kısımlarını su zımparası ile zımparala belki oksitlenme yapmış olabilir, işlemci için yapabileceğin bişi yok ancak benzeri özellikteki bir işlemciyi deneyerek bunun sonucuna varabilirsin keza disk içinde aynı şeyler geçerli...

Kolay gelsin

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
ii güzel demişsin ağzına sağlık,ama bilgisayar yeni daha ,bu bahsettiklerin olabilir mi yeni cihazda ,ayrıca ben ramları değiştirirm ,ama diğer işlemler zor bana göre değil,servisi çağırıım,cihaz garantili .

Exalans

Exalans

Üye
garantiliyse bence hiç uğraşma bana kalırsa hard disk de problem var

DefectoR

ii güzel demişsin ağzına sağlık,ama bilgisayar yeni daha ,bu bahsettiklerin olabilir mi yeni cihazda ,ayrıca ben ramları değiştirirm ,ama diğer işlemler zor bana göre değil,servisi çağırıım,cihaz garantili .

Her zaman söylediğim bişi vardı bir işi yapamayacaksan işi ehline yaptıracaksın ;) en mantıklısı servisine vermen. Bilgisayarın yeni olması bişi değiştirmez bulunduğu ortama göre oksitlenme durumları ve süresi değişkenlik kazanabilir...

murat

Üye
önce donanım sürücülerini kontrol et sorun yoksa bios güncelle.bir bilgisayarda öyle yaptım bidaha mavi ekran cıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt