Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar nokıa E71 kullanıyorum bulundugum mekanda kablosuz baglantı var ben telefonu kablosuz bağlantı ile pc bağlayıp kablosuz baglantı ile nete gire bilirmiyim ? bunun için ayrı bir program vaya yapmam gereken bir şey var mıdır.

yardımlarımlarınız için şimdiden teşekkürler ...

ismail

ismail

Üye
Sanmıyorum kardeş ama bağlantıyı neden pcye çekemiyon??

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
masa üstü çekemiyorum o yüzden telefona çekiyorum telden giriyorum ama bunu tel aracı ile pc bağlamak istiyorum olmaz mı diyorsun bu iş ..

ismail

ismail

Üye
sanırım vardı ama adını falan hatırlamıyom tek bildiğim olduğu

_RYUK_

_RYUK_

Üye
olmaz bildim kadarıyla.sadce mobil netini pc ye baglayabilirsin.

ismail

ismail

Üye

Sanırım yaramaz ama bak bi

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
bu ayrı bir şey telefondaki kablosuz interneti pcde kullanmak benim kisi ikisi çok farlı şeyler .

Corrupt

Corrupt

Üye
Arkadaşlar nokıa E71 kullanıyorum bulundugum mekanda kablosuz baglantı var ben telefonu kablosuz bağlantı ile pc bağlayıp kablosuz baglantı ile nete gire bilirmiyim ? bunun için ayrı bir program vaya yapmam gereken bir şey var mıdır.

yardımlarımlarınız için şimdiden teşekkürler ...

JoikuSpot vardı ama o işe yarar mı bilemem.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
JoikuSpot sadece şebeke internetini paylaşır.Kablosuz bağlantıyı paylaşamazsın.

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bulundugum mekanda server var bu makinada kablosuz bağlantı var telefondan giriyorum ama ben telefonu bağlayıp telefonuda kablo ile pc bağlayı ( başka bir Pc ) telefona bağlamış oldugum kablosuz baglantıyı pc de kullanmak istiyorum bir nevi telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum anlata bildim mi ?

ayhan123456

ayhan123456

Üye
ya ışte dostum telefona önce kablosuz olarak al neti. sonra masa üstü pcne kur nokia pc suiti. sonra telefonunu kablo ile bağla pcye nokia pc suiti acipta.

sonra internete bağlande nokia pc suitten.o telefonunda ki kablosuz net ile pc ye gir al sana modem ..ayrıca bluetooth un varsa pc ye tak telefonunu onunla eşleştir yine bağlan

Havvali

Havvali

Üye
yok kardeşim JoikuSpot sadece telefonundaki mobil interti paylaşıyor bende yapmak istemiştim ama olmadı belki atladığım yada gözümden kaçan bi yer vardır.

place3461

place3461

Üye
eğer telefonunun modem özelliği varsa kullanabilirsin yoksa kullanamazsin o bir programla olacak iş değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt