arkadaslar yardımcı olunnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aranjjyor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yardımcı olunnn
arkadaslar telefon almak ıstıyorum fakat modem ozellıgı olması sart bırde ınternette fazla kasmasınn ekran boyutu kucuk olmasın tek elle rahat kullanılsın sakatım 8oo lıraya kadar lımıtım war

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy w diyecem ama tek elle kullanabilir misin ki?

hipodrom

Üye
3 yıldır nokia 5800 kullanıyorum gayet memnunum modem olarak dizüstü bilgisayarımı internete bağlıyor telefon tek elle çok rahat kullanılıyor ekranı bence normal internetten pek çok işimi görüyor youtubedan video izleyebiliyorum herkes nokiayı bırakıp samsung ve iphone alıyor ama 5800 da pek çok işini halleder temiz 2.el 200 belkide daha ucuza bulursun diğer üst nokia modellerine bak 400 tl civarı güzel 2.el telefonlar var herkes nokia alınmaz diyor ama bence gaza gelip parayı çarçur etme zaten

DaNq3rB0y2

Üye
nokia 700 tam sana göre

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Nokia 701 al pişman olmazsın

lala_pasa

lala_pasa

Üye
bende 5800 tavsiye ederim kardeş modem olarak hem kullanabilirsin hemde tek el kullanımı için oldukça rahat internette hattınıda avea nın internet paketlerinden birini alırsan 0 kasma ile kullanabilirsin vodafon internetten yana biraz ağır turkcell i bilmiyorum

h0LyqAn

h0LyqAn

Üye
Elimde nokia 701 var 3 aylık kutulu ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum

aranjjyor

Üye
    Konu Sahibi
saten awea hattım sınırsız ınternetım war tşk ederım yardımlarınız ıcınn...

aranjjyor

Üye
    Konu Sahibi
nedense ıcımde androıd alma ıstegı war...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Burada alacağınız telefonu belirledikten sonra cihazın adı ile ''Alış'' kategorisinde ilan açabilirsiniz :)

15097

15097

Üye
E72'de de var bildiğim kadarıyla o özellik :) Android istiyorsan neredeyse hepsinde vardır, diye düşünüyorum :)

aranjjyor

Üye
    Konu Sahibi
e72 kullanıyorum fakat yenı bır telefon almak caga ayak uydurmakkk s2 dusunuyorum fakat s3mınıyı bekleyesım war arasında sızce ozellık baakımından ck fark war mı bıde tahmını fıyat??

15097

15097

Üye
Bence 1000 liradan aşağı olmaz S3 mini.Ama S2 almak daha mantıklı olur :evet:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
5800 diyorlar yaa atlıyorum balkondan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt