Arkadaşlar Yardımcı Olabirmisiniz.. telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mafias

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımcı Olabirmisiniz.. telefon önerisi
Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim.
Arkadaşlar Elimde 600 tl para var hangi telefonu alıcağıma karar veremedim fikirleriniz benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum...

Perfect!

Üye
ne tür bişey istiyoruseun ki eğer symbian a alışıksan 5800 al derim
ki bilmeyenlerin bi çoğu sorun yaşıyor
diğer türlü istediğin özellikler nelerdir

mafias

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik İlla Olacak Wifi+Çift +Sim Kart+Bu Özelliklere Hangi Telefon Gider

Perfect!

Üye
çift sim istiyosan nokia falan alamazsın yok öyle çin mallarından alacan ki tavsiye etmem

Ozan

Ozan

Admin
nokia 5800 ideal telefon gibi görünüyor şu an o rakamlara en çok tercih edilen model ( 450-500 tl ) ama Samsung da da güzel alternatifler mevcut onları da bilenler söylesin.

mafias

Üye
    Konu Sahibi
Bende Nokia 5800 Diye Düşünüyorum Ama Samsung Starda Güzel Siz Hangisini Dersiniz.

kemal21

kemal21

Üye
5800 ı öneririm

Perfect!

Üye
samsung star larda java var 5800 ise symbian
bence hertürlü 5800 son seride sorunda kalmamaış gibi tabi kullanmayı bilene

mafias

Üye
    Konu Sahibi
symbian Nedir?

rollerman

rollerman

Üye
alacaksan lg optimus gt540 almalısın. ben de 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum telefondan.
kullanımı çok rahat bir dokunmatik ekranı, android işletim sistemi var bunun yanında dahili SNS uygulamaları var: Facebook, Twitter ve Bebo uygulamaları bulunuyor. office eklenilerini (Word, excel, ppt... ) açabiliyorsun, google servislerine ulaşımda mümkün fiyatı da 599 TL. bu kadar özelliğe mükemmel bir fiyat bence.

mafias

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sizin Yönlendirmeniz Sayesinde 5800 almaya karar verdim ama 2 şey kafama takıldı mesaj yazma ve dokunmatik ekranı geelde kötü yorum yazılmış siz ne diyorsunuz bu telefounu kullananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt