Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

regreg1950

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
Xperia X10 mini pro'm var. Bildiğiniz gibi duvarkağıdını istediğimiz gibi seçemiyoruz. Yani yatay olarak geniş dikey olarak dar seçmemiz gerekiyor. Şimdi benim istediğim şu, bir resimi/fotoğrafı ekrana o haliyle koymak. Fotoğrafı duvarkağıdı yapmak için kesmeden koymalıyım. Bunu nasıl yapabilirim? İnternette araştırırken böyle uygulamaların var olduğu yazıyordu ama uygulamalara ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yigit315

Yigit315

Üye
yanlış anlamadıysa sen duvar kağıdını kesmeden koymak istiyorsun.Paintten darlık ve genişlik ayarlarını düşürüp yapabilirsin.Ama çözünürlük baya bi kötüleşir haberin olsun.

regreg1950

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım demek istediğimi tam anlamamışsın. Şöyle anlatmayı deneyeyim. Telefonda widgetlar üzerinde dolaştıkça resimin farklı bir kısmı görünüyor ya hani. Ben öyle olsun istemiyorum. Widgetlarda gezerken arkadaki duvarkağıdım aynı olsun değişmesin. Boyut olarakta yatayla sınırlanmasın.

Yigit315

Yigit315

Üye
Sanırım demek istediğimi tam anlamamışsın. Şöyle anlatmayı deneyeyim. Telefonda widgetlar üzerinde dolaştıkça resimin farklı bir kısmı görünüyor ya hani. Ben öyle olsun istemiyorum. Widgetlarda gezerken arkadaki duvarkağıdım aynı olsun değişmesin. Boyut olarakta yatayla sınırlanmasın.

heee.Hocam onu bilmiyorum.Eğer öğrenirsen banada haber et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt