Öneri Arkadaşlar Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım !
Merhaba 6 yıllık cefakar maxicep ailem . Benim yeni android güncellemesinden kaynaklı bazı sorunlarım var .telefonum note 4 . Cihazıma son gelen güncellemeyi (6.0.1) yükledim fakat memnun değilim üstten aşağı çıkınca açılan menü bile kasılıyor ve ses açma sekmesi de aynı durumda. Çok kasılıyor cihaz eskisinden yavaş ve birde üst ekran bildirim sekmesi gri olmuş.biliyorsunuz samsung amoled ekranlarda uzun süre aynı renkli kalan bölge yanıyor ve iz kalıyor ekranda. Ben bu gri bölümü nasıl eskisi gibi şeffaf hale getirebilirim.bahsettiğim yer saat şarj bilgileri yazan üst bölüm. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunu yapmak için cihazınıza Root yüklemelisiniz, şeffaflaştıran bazı ROOT'lar bulunduğunu duymuştum.

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası root yapma gereği duymuyorum bunu legal olarak halletmem gerekli.sonuçta root performans odaklı bi durum ve sonuç olarak çok büyük güvenlik açığı oluşturuyor.daha önce kullandığım note 2 ve s4 de kullanmıştım root açıkçası cihazın ömrünü bitiriyor bence. Teşekkür ederim tavsiyenize yinede. Başka bi yolu yokmudur bilen

snapdroid

snapdroid

Üye
Rot yap bencede en mantıklı sı. Belki tema kurarsan rengi değişir. Bide zaten yeni touchwiz lar kötü (s6 ve üstü model) root suz ayar vermeden kötü duruyor

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeniz için teşekkürler. İşin açıkçası sorunum ondan önce güncellemeden sonra gelen kasılmalar. Üstten aşağı çekince gelen menü ve ses açma kapama ekranı aşırı kasıyor.keşke 5.1 android de kalsaydım çok saçma bişi bu cihazın kasması

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öncelikle wipe data yapıp 2 ay kullan halen kasma devam ediyorsa internetten 5.1.1'e dönebilme imkanı var mı araştırın derim. Amoled yanması olmuş anladığım kadarıyla servise verin ücretsiz ekran değiştiriyorlar @serdar_gs note 3'ü vermişti aynı senin cihazın gibi bildirim panelinin izini çıkmıştı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Eğer amoled yanığı oldu ise tek çözüm ekran değişimi. Garanti halen devam ediyor ise en yakın Samsung servisine gidip en fazla 1 günde yaptırabilirsiniz. Tabi cihaz Samsung Türkiye garantili ise. Teslim ederken darbe varmı darbe kaynaklı mı ona bakarlar. Kasma ile alakalı telefona wipe çekmeniz şişmiş telefonu rahatlatabilir buna rağmen hala kasma varsa ekran için götürmüş iken o sorununa bildirebilirsiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
furyzer0

furyzer0

Üye
Cihazı güncellemeden once ya da sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın derim kasma sorunlarını ortadan kaldırırsınız.amoled yanması falan olmamış önce bir okuyun sadece ekranın bir yeri kalıcı gri olmuş temada o onu kapatmak istiyor

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Cihazı güncellemeden once ya da sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın derim kasma sorunlarını ortadan kaldırırsınız.amoled yanması falan olmamış önce bir okuyun sadece ekranın bir yeri kalıcı gri olmuş temada o onu kapatmak istiyor

Adam kendisi yazmış ekran açık kaldığı zaman yanma oluyor diye herhangi bi ekran görüntüsü de yok nerden bilebilebiliriz? Sen görmeden nasıl emin oldun öyle olmadığına?

furyzer0

furyzer0

Üye
Adam kendisi yazmış ekran açık kaldığı zaman yanma oluyor diye herhangi bi ekran görüntüsü de yok nerden bilebilebiliriz? Sen görmeden nasıl emin oldun öyle olmadığına?

"üst ekran bildirim sekmesi gri olmuş.biliyorsunuz samsung amoled ekranlarda uzun süre aynı renkli kalan bölge yanıyor ve iz kalıyor ekranda. Ben bu gri bölümü nasıl eskisi gibi şeffaf hale getirebilirim.bahsettiğim yer saat şarj bilgileri yazan üst bölüm. "

Burada ben yanmasını önlemek istediğini anlıyorum siz nereden çıkardığınız yandığını bir daha okuyun

serdar_gs

serdar_gs

Üye
"üst ekran bildirim sekmesi gri olmuş.biliyorsunuz samsung amoled ekranlarda uzun süre aynı renkli kalan bölge yanıyor ve iz kalıyor ekranda. Ben bu gri bölümü nasıl eskisi gibi şeffaf hale getirebilirim.bahsettiğim yer saat şarj bilgileri yazan üst bölüm. "

Burada ben yanmasını önlemek istediğini anlıyorum siz nereden çıkardığınız yandığını bir daha okuyun

Yanlış anladık herhalde oruç başa vurdu :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Okunmadığımızda nereden uyduruyorsun? Al sana cümle açık açık amoled yanığı olduğu belirtilmiş. Önce konuyu okumanı öneriyorum.

"bildirim sekmesi gri olmuş.biliyorsunuz samsung amoled ekranlardauzun süre aynı renkli kalan bölge yanıyor ve iz kalıyor ekranda."

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yani okuyunca insan direk ekran yanmış anlıyor :)

snapdroid

snapdroid

Üye
Ben okuyunca yazılımsal olduğunu anlamışTİM :gul:. Bende s3 mini var ona hiçbişey olmadı. Bu ocak ayı 5 yaşına girecek.:agla2:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Konunun sahibi güncelleme sonrası durumdan bahsediyor bence bariz yazılımsal olduğu rootlayıp xposedle yolunu bulsun derim.

Ben okuyunca yazılımsal olduğunu anlamışTİM :gul:. Bende s3 mini var ona hiçbişey olmadı. Bu ocak ayı 5 yaşına girecek.:agla2:
4. yaşıdır o hocam :D 2013 den 2014 e 1 yaş 2014 den 2015 e 2 yaş 2015 den 2016 ya 3 yaş 2016 dan 2017 ye 4 yaş

Rancho

Rancho

Üye
Benim bildiğim güç tasarrufunu açınca sadece o kısım gri oluyor onun dışında güç tasarrufu kapalı iken gri olmaması gerek.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
snapdroid

snapdroid

Üye
Konunun sahibi güncelleme sonrası durumdan bahsediyor bence bariz yazılımsal olduğu rootlayıp xposedle yolunu bulsun derim.

4. yaşıdır o hocam :D 2013 den 2014 e 1 yaş 2014 den 2015 e 2 yaş 2015 den 2016 ya 3 yaş 2016 dan 2017 ye 4 yaş
2012 ocak aldık
:agla2:ama telefon gerçekten çok sağlam. 1 kez pili bozuldu garanti yenisini verdi. *Büyük ihtimal ben bozdum tablet sarjına taktım :ehe). Kasası soyuldu o kadar

djhiguramos

djhiguramos

Üye
2012 ocak aldık
:agla2:ama telefon gerçekten çok sağlam. 1 kez pili bozuldu garanti yenisini verdi. *Büyük ihtimal ben bozdum tablet sarjına taktım :ehe). Kasası soyuldu o kadar
2012 ocakta o telefon ortalıkta yoktu hocam :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim bildiğim güç tasarrufunu açınca sadece o kısım gri oluyor onun dışında güç tasarrufu kapalı iken gri olmaması gerek.
Aynen benimde aklıma geldi ama note 4'te S6 S7 gibi güç tasarufunda panel gri oluyor mu emin değilim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt