arkadaşlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım
1199liraya parckard bell i5 işlemcili,4gb ram li,ve gt 540m ekran kartlı laptop buldum.bu laptop dirt3-nfs shift2-gtaIV-bf3-mc3 falan kasmadan açarmı arkadaşlar veya bu laptop işimi görürmü?

ANIL

ANIL

Admin
bazı ayarları kısarak oynayabilirsin. her oyunu son ayarlarda rahat oynayamazsın. işini görür bence kötü bir ekran kartı değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
bazı ayarları kısarak oynayabilirsin. her oyunu son ayarlarda rahat oynayamazsın. işini görür bence kötü bir ekran kartı değil.
bide aynı özellikli gt 520m'li vardı.o 1100:tl: onda hiç oynanmaz deme?

lolaman

lolaman

Üye
bf3 ü en düşük ayarlarda oynarsın shifti ortanın biraz üstünde oynarsın gta ıv sorunlu bi oyun emin değilim ondan.

ANIL

ANIL

Admin
bide aynı özellikli gt 520m'li vardı.o 1100:tl: onda hiç oynanmaz deme?

malesef hiç oynamazsın kartın özelliklerine ve fps değerlerine linkten bakabilirsin.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
gta 4 kaçınılmaz kasacak çünkü 10-11 milyarlık pc de bile stabil çalışmıyor bf 3 orta ayarda oynarsın dir3-nfs shif onları benim 5 senelik x1650 pro orta ayarda açıyordu seninkide orta high karışımı bi ayarda açar mc3 hakkında bir bilgim yok :oke:

- - - Eklendi - - -

malesef hiç oynamazsın kartın özelliklerine ve fps değerlerine linkten bakabilirsin.

evet nsekiz haklı gt520m giriş seviyesi bir kart yanı oyun oynayamassın

- - - Eklendi - - -

bf3 ü en düşük ayarlarda oynarsın shifti ortanın biraz üstünde oynarsın gta ıv sorunlu bi oyun emin değilim ondan.
bf3 en düşük ayardam dostum adam gt540m demiş orta ayarda 1024x768 de 25-30 fps rahat oynar akıcı bir şekilde

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
gta 4 kaçınılmaz kasacak çünkü 10-11 milyarlık pc de bile stabil çalışmıyor bf 3 orta ayarda oynarsın dir3-nfs shif onları benim 5 senelik x1650 pro orta ayarda açıyordu seninkide orta high karışımı bi ayarda açar mc3 hakkında bir bilgim yok :oke:

- - - Eklendi - - -

evet nsekiz haklı gt520m giriş seviyesi bir kart yanı oyun oynayamassın

- - - Eklendi - - -

bf3 en düşük ayardam dostum adam gt540m demiş orta ayarda 1024x768 de 25-30 fps rahat oynar akıcı bir şekilde
1366x768de değil mi?(15.6inç)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
1366x768de değil mi?(15.6inç)
malesef öle 1366x768 oynayamassın kartın okadar iyi degil zaten şimdilik laptoplar pek oyuna yönelik değil ama low 1366x768 de belki rahat oynayabilirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

malesef öle 1366x768 oynayamassın kartın okadar iyi degil zaten şimdilik laptoplar pek oyuna yönelik değil ama low 1366x768 de belki rahat oynayabilirsin

eğer ekranda boşluk olmayacaksa 1024x768de oynarım ama ekranın yanlarında veya altında üstünde boşluk olacaksa çok kötü olur.

ANIL

ANIL

Admin
eğer ekranda boşluk olmayacaksa 1024x768de oynarım ama ekranın yanlarında veya altında üstünde boşluk olacaksa çok kötü olur.

senin alacağın model 1366x768 destekli. 540m ekran kartlı modeli alırsan sıkıntı çekmessin. hatta bazı oyunları hd tvye bağlayıp 1920x1080 bile oynayabilirsin.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt