Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar yardım
arkadaşlar android lg gt540 almayı düşünüyorum normalde 600 mhz hızı versiyon yükselttiğimde hızi artar mi 800 mhz olur mu var mi böyle bir şey bir sitede 2.3.7 yüklediğini ve hızının 800 mhz olduğunu söyledi biri..bu mümkün mü?
yani mantıklı bir şey mı telefonu zorlar bu sonuçta...peki sence en iyi android sürümü hangisi bu yönde bilgin var mi?
PriZm
Üye
4.0.3 İce cream sandwich kendim kullanıyorum.en iyi ve en yeni android sürümü.
overclock bazı kullanıcılar için mantıklı bazıları için mantıksız kişiden kişiye göre değişir.
örneğin benim telefonumun orjinal hızı 1000 mhz ben 1400 mhz de kullanıyorum.telefonu ısınma ve şarj konusunda zorlar yanma vs riski yoktur.
place3461
Üye
Konu Sahibi
4.0.3 sürümünü duymuştum hatta lg gt540a biri kurmuş satıyordu hatta fiyatı da 499a sanki mucizevi bir şeymhs gibi 300 civarı telefonu bu fiyata satması mantıksız geldi bana..bu sürümü bulmak çok mu zor ki bu çocuk o fiyata satıyordu
4.0.3 sürümünü duymuştum hatta lg gt540a biri kurmuş satıyordu hatta fiyatı da 499a sanki mucizevi bir şeymhs gibi 300 civarı telefonu bu fiyata satması mantıksız geldi bana..bu sürümü bulmak çok mu zor ki bu çocuk o fiyata satıyordu