Arkadaslar yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım !!
Öncelikle merhaba
bir kaç gün önce n97 aldım.hafıza kartını cıkarttım taktım ve şifre istedi.kitabına baktım telefonun bu konuyla ilgili bişey yazmıyo napmam lazım yardımcı olursanz sevinirim.

Erken55

Erken55

Üye
Telefondan dosya yöneticisine gel oradan kart üzerine gel, seçeneklerden bilgiler hafıza kartını biçimlendir sorun düzelir.Ama hafıza kartındaki herşey silinir.

crkn

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını da biçimlendiremiyorm sorun veriyo :S

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bence formatlık bir durum yok. Eğer hafıza kartı çıkar seçeneğini tıklamadan kartı çıkardıysan sorun ondan olabilir

undercontr

undercontr

Üye
geniş düşünelim. kartta da problem olabilme olasılığı var. pc yoluyla formatlamayı dene. veya farklı bi telefonla veya adaptörle. bunlar da olmuo sorun karttadır.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
eğer pc den de biçimlendirmezse karta iyi bak kırık çatlak olabilir veya kartın içi çökmüş tekrar yükleme yapılması lazım

crkn

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedm arkadaslar olmadı ya.bilgisayara takınca önceden görüyodu hafıza kartını şifre istediktn snra bilgisayarda görmemeye basladı.
baska telefondan biçimlendiriym dedm yine hata werdi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hafıza kartı mefta

asigsasi

asigsasi

Üye
bi konuyu heryere açmışsın valla :locked:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
hepsini denedm arkadaslar olmadı ya.bilgisayara takınca önceden görüyodu hafıza kartını şifre istediktn snra bilgisayarda görmemeye basladı.
baska telefondan biçimlendiriym dedm yine hata werdi.

kart uçmuş kardeşim yeni kart almaya bak ondan umudu kes

Steve Jackson

Steve Jackson

Üye
hafıza kartında şifre varsa hafıza kartını bilgisayar görmez zaten hafıza kartını biçimlendirmeyi dene olmazsa başka telefona tak biçimlendirmeyi dene

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 umden oviden uygulama indirirken telefon hafızasına iniyor bende internet sayfasından denıyorum orda tel.hafızasmı hafıza kartımı dıo haf.kartı deyınce ınmıyo ama tel.hafıza kartına ınıyo ayrıca hafıza kartımda 1gb lık boş alan bile war hafıza dolu degıl yardmlarınzı beklyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt