arkadaşlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurel2219

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım
selam 1 hafta önce 5800 aldım bilgisayara bağladığımda güncelleme yapmam gerektiği gibi bir şey yazdı versiyon atılıyor sanırım ama benim sorum bunu yaparsam rehber yada diğer bilgilerim sıfırlanacakmı diye merak ediyorum ve bunları nasıl koruyabilirim bilgisayara atmanın yolu varmıdır belki forumda bununla ilgili bilgi vardır ama gözümden kaçtı herhalde istediğim bilgiye ulaşamadım çünkü yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
nokia pc suite programini bilgisayarina yukle sonra telefonu bagla orda yedekle diye bir secenek var ordaki adimlari izleyerek yedekle sonrada geri yuklersin istedigin zaman

__yasa__

__yasa__

Üye
istediğin kadar güncelleme yap bi şey olmuyor ammaaaaa ilkten uygulamalar dosya yöneticisi orada C
D vede yedekle yazr ydekle de neleri sitiyosan yedeklemek listeden işaretle ok de yrdekle sonra istediğin kadar güncelleme yap ammmaaa her güncellemede yedekleme yi unutma olmasa ilk yedeklediklerini kurar tekrar tlfun :aha:

gurel2219

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite programini bilgisayarina yukle sonra telefonu bagla orda yedekle diye bir secenek var ordaki adimlari izleyerek yedekle sonrada geri yuklersin istedigin zaman
bende ovi suite var oradada oluyor mu

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor bir türlü neyi yanlış yaptığımı anlamıyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ovi suite kullanmadim hic ben pc suite ile yedekliyorum hicbi sorun yasamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt