arkadaşlar yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım lütfen
n 700 Telefonu tuş kilidine aldığım(yandaki düğmeye bastığımda) zaman ekran koruyucu devreye girmiyor.Tuşlar kilitleniyor(üstte kilit simgesi çıkıyor) ama ekran aynı duruyor hiç kapanmıyor.Nasıl düzeltebilirim bunu.Yardım ederseniz sevinirim...

ya tlf yi kapat biraz bekle ..bende e olmuştu bende teli kapattım biraz bekledim sonra tekrar açtım düzeldi .

trontr

Üye
ben de aynı sorundan müzdaribim. Açılışta otomatik çalışan programları iptal et, telefonun bataryasını simini çıkar bir yarım saat dinlendir mümkünse soğuk bir ortamda, ax da dua et açarken düzelio ama ben spp slide answeri silince baya azaldı yakınmalarım

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı,sim kartı ve hafıza kartını çıkardım bekliyorum bakalım.( Kendimi zor tututum,hızımı almışken nerdeyse telefonu sökecektimm..)

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef oladı ardaşlar sorun devam ediyoo.Yardımmmmmm...

birde fabrika ayarlarına döndür belki faydası olur ama bu konuda konu açıp çare bulunan görmedim daha restart yapınca düzelmiyorsa servise ver bence

dost55

Üye
    Konu Sahibi
hiçmi çaresini bilen yok arkadaşlar.kötü bir durum.telefonun servise gitmesi demek 1-2 ay telefonun olmaması demek..

_ardaa

Üye
Bence kullanmadığın uygulamaları kaldır sonra ekran koruyucu yok olarak ayarla telefonu kapat aç dene ardından tekrar ekran koruyucuyu aktif et, olmadı nokia sleep screen kullan.

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fabrika ayarlarına geri döndüm ve şu an sorun çözüldü.İlginiz için teşekkürler...(Sorun tekrarlanırsa yine ağlarm burada)

trontr

Üye
o sorun yüklenen programlarla ilgili diye düşünüyorum. Ve ya ısınmayla ilgili bir sorun. İki durumda da telefonun açlışı gecikince kafası karışıp bir sorun oluor. Bana ilk defa orjinal cfw kullanırken oldu, hayatımda ilk defa bu yüzden flash attım recep özmen cfw yükledim yine aynı sorun oldu. Yani yüklediğim bir programla ilgili belki de yükleyip sildiğim bir programın kalıntısı ile ilgili. İnş yükleyip sildiğim bir programla ilgilidir flash atınca sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...