Arkadaşlar yardım lütfen:''!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım lütfen:''!!!
ARKADAŞLAR E63 VE N73 BU 2 CİHAZ ARASINDA KALDIM :s E63 ALSAM WİFİ WAR 3G WAR AMA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR MI Bİ BİLGİSİ OLAN ?CİHAZIN TİP İ FELAN HOŞUMA GİTTİ AMA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLMAMASI KÖTÜ :s??

N73 3G GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR AMA WİFİ YOK :s

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ ??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kamera + ses diyosan n73 eger wlan diyosan e63 ama bence n73

EFECEL

EFECEL

Üye
kesinlikle e63 ram sıkıntısı çekmezsin en azından ayrıca görüntülü konuşma çokta önemli değil wi-fi kesinlikle daha önemli
bu arada:3g olup ön kamera olmayan telefonlarda arkayı çevirip görüntülü konuşabilirisn
N73 kullancı rami:15 mb/45mb
E63 kullanıcı rami:60mb/128mb ayrıca qwerty klavye

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca gpste var e63te

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle e63 ram sıkıntısı çekmezsin en azından ayrıca görüntülü konuşma çokta önemli değil wi-fi kesinlikle daha önemli
bu arada:3g olup ön kamera olmayan telefonlarda arkayı çevirip görüntülü konuşabilirisn
N73 kullancı rami:15 mb/45mb
E63 kullanıcı rami:60mb/128mb ayrıca qwerty klavye

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca gpste var e63te
n73 deki kamera e63 de varmı n73de bulunan çift hoparlör e63 de varmı ben n73 derim 1 gb hafıza kartı tak canavar gibi çalışıyo

celibar

celibar

Üye
E63 nasıl bilmem N73 alma derim.yeğenimde var.tuşlar ergonomik değil.sonradan yüklenen temaları uygulamıyo.kitlenip kalıyo.n73'u ses ve görüntü haricinde alma.

haltie

haltie

Üye
ne istediğine bağlı senin birazda.eğer wifi kullanırsan e 63 ama kamera istiyorum diyorsan n73 ama bence biraz para biriktir hepsini içeren n95 8gb yada n95.

eQooo

eQooo

Üye
ne istediğine bağlı senin birazda.eğer wifi kullanırsan e 63 ama kamera istiyorum diyorsan n73 ama bence biraz para biriktir hepsini içeren n95 8gb yada n95.

aynen katılıyorum...

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar N95 te kızak sorunu çıkabiliyor :S nokianın kızaklı telefonlarına tövbeliyim :D 6280 de pişman olmuştum.Sanırım e63 alacam hepinize teşekkür ederim

haltie

haltie

Üye
şimdiden hayırlı olsun yaklaşık 2 yıldır n95 8gb kullanıyorum sorun yaşamadım belirteyim :)

OğuzcanAbi

Üye
e 63 çünkü n73 sıkıcı bir telefon

konyarapp

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar e63 te navigasyon var mı bi bilginiz war mı ?

Burak

Üye
bence en iyisi n95 herşeyi içerisinde barındırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt