Arkadaşlar yardım k800i nin ön kameraını açamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frat_62

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım k800i nin ön kameraını açamıyorum
arkadaşlar k800i min ön kamerasını açamıyorum çok denedim ama yapamadım kameranın daha iyi çekmesi için sürüm yüklemiştim ön kamera gitti menüde yok yerinde radyo işareti var

banazlİ25

Üye
kardeşim tekrardan orjinal menüsünü yüklemen lazım.yada ön izlemeli menülerden video çağrısı menülü olan bi driver yüklemen lazım..

digiphone

Üye
cihazın ön kamerası bulunmamaktadır

Uruloki

Uruloki

Üye
evt abi doğru diyo o cihazın ön kamerası yok belki k810i dir uptade serviceden en yani sürümü yükle büyük bi ihtimal düzelir

john_w_creasy

Üye
Hatalı bilgi.K800i de önkamera bulunmaktadır.Fakat fazla belli olmuyor.Video aramadan ön kameraya ulaşabilirsin.
bu cıhazı ıthal eden amcamdır arkadasım...ayrıca bu cıhazdan 20.000 adet sattık bız...oyle hatalı bılgı falan demıssınde...o cıhazda ön kamera bulunmamaktadır.hala ısrar edersen kanıtla ailene benden bırer tane dıgıphone telefon

atoprak0

atoprak0

Üye
o kadar sattınız demek iş satmakta değildir kardeşim özelliğini bilmektir bende var k800i 3g destekli ön kamerasıda var sakın k790 ile karıstırıyor olmasın

kaswa_01

Üye
bende k800i var ön kamaresi çalışıyor ve çok iyi bir görüntüsü var k800i de ön kamera var k800 de yok

theblackst

Üye
arkadaslar 2niz farklı telefonlardan bahsediyorsunuz biriniz sony ericson diğerinizse digiphone dan bahsediyor.Ayrıca arkadaşım o amcanın ithal ettiği telefonları neyse..demiycem bişi.Ulan ne teknik servisleriniz maillere cevap veriyor nede başka birşey ne biçim markasınız lan siz.telefonu satarket gayet iyi ayrıca dava açmayada hazırlanıyorum bütün kullanım klavuzlarınızda k800i marka telefon icin 20mb hafıza var diyor ama hepsindede 250 kb var. herneyse mahkemede goruşuruz.

vasillly

Üye
ben kullanıyorum var kamerası video çağrısı yapabiliyosun

kinng

kinng

Üye
bu cıhazı ıthal eden amcamdır arkadasım...ayrıca bu cıhazdan 20.000 adet sattık bız...oyle hatalı bılgı falan demıssınde...o cıhazda ön kamera bulunmamaktadır.hala ısrar edersen kanıtla ailene benden bırer tane dıgıphone telefon

o kadar sattınız demek iş satmakta değildir kardeşim özelliğini bilmektir bende var k800i 3g destekli ön kamerasıda var sakın k790 ile karıstırıyor olmasın

sky_talk00 a katılıyorum k790i de yok k800i de war

wolkan007

Üye

satmışsınız ama boş satmıssınız. cihazda ön kamera bulunmaktadır. 2 yıldır kullanıyorum. ön kamera 3G servislerini kullanmak içindir . video arama menüsü ile ön kameraya ulaşılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt