arkadaşlar yardım herşeyim gitti.!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım herşeyim gitti.!!!
arkadaşlar format sonrasında yereş disk d deki bütün dosyalarım gitti yaklaşık 55 gb lik dosyalarım vardı şimdi onları geri kurtara bilirmiyim lüften yardım edin

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Easy Recovery adlı bir program var. Google' dan araştır onu dene.

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsini orjinalleriyle tam kurtarırmı ACABA?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Piyasadaki kurtarma programlarının hiçbiri %100 garanti vermez. Verirsin parasını veri kurtarma şirketlerine verirsin HDD' ni onlar %100 garanti verir sana...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Piyasadaki veri kurtarma yazılımları hernekadar yeterli düzeyde olmasa da fena değiller...Senin yapman gereken yerel disk D ye hiçbir şekilde dosya filan kopyalamamak...Güzel bir recovery yazılımı kur (C diskine) ve D de tarama yaptır...Bulunan yani kurtarılabilecek dosyaları C ye kurtar...Eğer hayati önem taşıyan belgeleriniz varsa , ortağımın da dediği gibi veri kurtarma şirketlerine başvurun...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en iyi recover my files olan programı buldu resimlerimin hepsini buldu önelizmesinide gösteriya ancak kurtarmaya çalıştığımda "floating point division by zero" HATASI VERİYOR ne yapmalıyım lüften yardım bu programın yaptığını easy recovery de yapamadı ama bu programda bu hata olunca geri getiremiyorum lüften yardım...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hangi program hangi hatayı veriyor , hangisinden bahsediyorsun ?...:allalla:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Programlar Var Google'dan Araştır %100 Kurtarmasada Bazı Dosyalarını Kurtara Bilirsin.

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu sitedeki GetData.Recover.My.Files.Professional.Edition programını yükledin ve inanırmısın bilmem bütün dosyalarımın hepsini buldum gerçekten işe yaraya ve hiçbir bozulma yok dosyalarda ama diğer sitelerdeki bu programı indiricince hata veriyo du ama sizin sitedekinizde en eski sürümünü indirdim kısacası en eskisi en iyi çıktı yardımlarınız için teşekkürler ANCAK size bi sorum olcak ben bu programın getirdği müziklerin ses kalitesinde bozukluk olmuşdur ben fark edemedim sizce olmuşmudur onu merak ediyorum.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ses kalitesinde bozulma olmaz ancak , mp3 ler hatalı olabilir yani çalmayabilir...Onun dışında kalitede değişme olmaz...

emir_12

emir_12

Üye
ya arkadaşlar bir sey sorabılırmıyım pc mı actığımda kullanıcı sıfremı gırmemden hemen sonra bır pencere gelıyor ve windowsu güncelleştirmeniz gerekiyor dıyor. bunun için 'coa' adlı bır etıket varmıs bu etıketın uzerındekkı 25 hanelı no yu gırmemız gereklıymıs. fakat bılgısayarımın tum evraklarına goz attım bu etıketı bulamadım. etıketı kaybetm sanırım. pc mı tekrar acabılmemın bı yolu varmı? bana yardımcı olurmusunuz lutfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt