Arkadaşlar yardım edin NOte2 cihazımın klavyesi düzgün çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edin NOte2 cihazımın klavyesi düzgün çalışmıyor
Oncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayraminiz kutlu olsun.Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi .mesaj olsun webde olsun facebook messenger hiç farketmeden hepsinde aynı sorun.mesela Günaydın yazacağım harflere bastığımıda iyi takip ediyorum.fakat eksik sonuç yansıyor. Mesela Günaydın yerine güai gibi .sorun yoktu telefonda daha önce yeni çıktı. Ayrıca telefonum yurtdışı cihazı ve imei çakma. Arab Emirates .guncellemekten de korkuyorum telefoncuya verip . Çünkü forumda birçok kişi 4.3 e guncelledikten sonra sebeke wifi sorunu olduğunu söylüyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Iyi bayramlar

onesad

Üye
Uygulama yöneticisinden klavyenin verilerini silerseniz belki cozum olabilir. Bu arada verileri silerseniz klavyeye onceden eklediginiz kelime numara vs. silinir.

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim tabi denemede fayda var.Peki güncelleme de sorun yaşarmıyım bunun hakkında bilgisi olan varmı. Sebeke sorunu wifi sorunu.telefonum arab Emirates

bLnmz

bLnmz

Üye
Teşekkürler kardeşim tabi denemede fayda var.Peki güncelleme de sorun yaşarmıyım bunun hakkında bilgisi olan varmı. Sebeke sorunu wifi sorunu.telefonum arab Emirates
4.4'e güncellersen yaşama ihtimalin yüksek. Cihaza format atarsan daha iyi olabilir. Ama arkadaşın dediği gibi, klavye verilerini sil. Sorun ortadan kalkar. Kalkmaz ise Ayarlar > Kontroller > Dil ve girişte klavyenin yanında bulunan çark işaretine tıkla. Ongorucu yazi seceneklerini kontrol et.

• Beğen
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Onesad arkadaşın dediğini uyguladım şu an sorun yok gibi.ancak güncellemeyi ben değil güvenilir bir telefon tamircisinde yaptırmak istiyorum.herhalde onlar sorun yaşatmaz sanıyorum. Tabi 4.4 e değil 4.3 versiyona.ayrica ilginize çok teşekkür ederim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

onesad

Üye
Önemli degill hocam. Ise yaradigina sevindim. Bu arada cihaziniz 4.1.2 mi surumu. Güncelleme konusunda biraz daha bekleseniz iyi olabilir benim gibi. Cunku 4.3 surumunden tekrar 4.1.2 dönüş yok. Ve o sinir bozucu knox denen guvenlik uygulamasi aktif oluyor en ufak root, ,rom vs gibi islerde sayac aryarak garanti disina aliyor cihazi. Ama yinede siz bilirsiniz hocam :)

• Beğen
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Bak bu bilgi gerçekten değerli. Onesad hocam siz bu konuyu bence paylaşın .herkesin bilgisi olsun.sonucta yurtiçi cihazlarda bile sorun yaşanıyor ve çözümü zor.bizim gibi kaba tabirle illegal tlf kullananlar için hüsran olur.knoxx olayı çok önemli

Üst Alt