Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen N73 için Flash player 10 destekli browser

Sponsorlu Bağlantılar

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen N73 için Flash player 10 destekli browser
Arkadaşlar ben vodafonun aylık cepnet paketine üye oldum sonra skyfire adlı uygulama ile facebookta video izlendiğini öğrendim ama sonra uygulama artık türkiyede çalışmıyormuş:ağlarım:. Bolt adlı uygulamayı denedim ama facebookta flash player güncellemesi istedi:ağlarım: youtubede güzel video izleniyor fakat ben facebookta izlemek istemiştim eğer varsa flash desteği veya flash desteyi olan uygulama veya video izlenebilen bi facebook uygulaması lütfen söyleyin.Yardımlarınızı bekliyorum...

celibar

celibar

Üye
şuan öyle bir tarayıcı yok.face izlemek için videonun (resim olarak görünür) üzerine tıklayıp indirip video oynatıcı ile izlemen gerekiyo.

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
video dediğin gibi iniyo fakat player kısmen oynatma deneniyor diyip sadece ses çıkıyo

celibar

celibar

Üye
videoları coreplayerla izle.

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi yaptım fakat videolar donuk donuk oynuyo

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
acaba bildiğiniz videoları akıcı bi şekilde izleyebilceğimiz player varmı?

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
malesef akıcı izleyemiyorum

63urfalı

63urfalı

Üye
bolt

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
boltla facebook ta video izlenmiyo malesef sadece youtubede işe yarıyo

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Arkadaşlar şu anda öyle bir program çıkmadı. Skyfire dışında, ki skyfire zaten türkiyede olmuyo. Aramayın bulamassınız çünkü browser üreten firmalar sınırlı sayıda, al birini vur ötekine. Flash destekli bi browser üretilirse s60'cılar çağ atlayacak :D. 4 gözle bekliyoruz..

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
şu anda bolt ile facebook ta video izleyebiliyorum galiba flash sürümünü güncellediler :oke:

asi430

asi430

Üye
arkadaşlar bende böyle bir program günlerce aradım. Yabancı sitelerde bile aradım ama hangi programı denesem çalışmadı.. Böyle programlar ülkemizde çalışmıyor.tek ve en iyi çözüm yeni tel almak..

asi_ejder

Üye
Gag öyle şey mi olur varsa yardımcı olsunlar böyle sap sap mı dolanacaz internette

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
s60v3 için flash desteğinin geleceğini zannetmiyorum :bye2:

phasan

phasan

Üye
En iyisi bolt browser

Üst Alt