Arkadaslar yardım edin ! [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım edin ! [Çözüldü]
Arkadaslar cihazımın bootloader kilidini kırıp recovery modu kurdum. Recovery modda bilmeden tüm verileri sildim. Simdi telefon acılmıyor. Cihazı bilgisayarda da göremiyorum dosya filan atıpta kurmak icin. Yardım edin lütfen.

Cihazım One x bu arada.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
recovery den yapacağın iki şey var rom yükleyeceksin ya da wipe data yap

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl yapıcam recovery modda bilgisayar görmüyor telefonu. İcine rom dosyası atamıyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
one x e micro sd kart takabilionmu

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Hayır takılmıyor. :ağlarım:

enterneoll

enterneoll

Üye
wipe data yap kardeşim bak işte s3 alsaydın böyle olmıyacaktı :ehe

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya ama napiyim gec cıktı sabredemedik :ehe Ama ben yine yapamadım bi anlatsanız nasıl yapıcam hicbirsey bilmiyorum. Wipe data dedim ama acılan birsey olmadı yine. Suan sdkart bombos. Telefon Htc yazısından ileri gitmiyo zaten. Usbden görmüyor hicbirsey yapamıyorum.

- - - Eklendi - - -

Kaa kimse yardımcı olmayacakmı yaa. Kactır konu acıyorum 1 kisi yardımcı olmuyor.

- - - Eklendi - - -

Evet ya ama napiyim gec cıktı sabredemedik :ehe Ama ben yine yapamadım bi anlatsanız nasıl yapıcam hicbirsey bilmiyorum. Wipe data dedim ama acılan birsey olmadı yine. Suan sdkart bombos. Telefon Htc yazısından ileri gitmiyo zaten. Usbden görmüyor hicbirsey yapamıyorum.

- - - Eklendi - - -

Kaa kimse yardımcı olmayacakmı yaa. Kactır konu acıyorum 1 kisi yardımcı olmuyor.

Hadi arkadaslar yaa 1 kisi yardım etsin :cnfsd:

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yardımcı olmamıs olsada cok sükür cözdüm sorunumu. Bu sıkıntıdan sonra dahada büyüdü problem recoveryi mod filanda silinmisti ama dedigim gibi uzun ugraslar sonucu cözdüm. Aynı sorunu yasayanlar olursa yardımcı olabilirim. İyi forumLar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt