yikici321
Üye
Arkadaşlar yardım?c5-03
Arkadaş öncelikle forumda yeniyim ve ilk konum
ben 1 ay önce nokia c5-03 aldım.gayet şık ve güzel bir telefon ramblow fw vs yaparak rami 55 çıkarmayı başardım
ve telefon bazı oyunlarda kasıyordu ve bu kasma sorunu tamamen ortadan kalkmış durumda.
Benim sorum bazı oyunlar 65 mb falan veya ornek olarak the sims 3 hd 50 mb. fakat ben telefonu ne kadar hafızasını boşalttıysamda anca 49 mb falan yapabidim ve güzel oyunların çoğunu yukleyemiyorum.sorum şu direk telefonun hafıza kartına oyunun kurulmuş bir şekilde atmanın yolu varmıdır çunku yuklerken 50 mb den fazlaysa hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ben 1 ay önce nokia c5-03 aldım.gayet şık ve güzel bir telefon ramblow fw vs yaparak rami 55 çıkarmayı başardım
ve telefon bazı oyunlarda kasıyordu ve bu kasma sorunu tamamen ortadan kalkmış durumda.Benim sorum bazı oyunlar 65 mb falan veya ornek olarak the sims 3 hd 50 mb. fakat ben telefonu ne kadar hafızasını boşalttıysamda anca 49 mb falan yapabidim ve güzel oyunların çoğunu yukleyemiyorum.sorum şu direk telefonun hafıza kartına oyunun kurulmuş bir şekilde atmanın yolu varmıdır çunku yuklerken 50 mb den fazlaysa hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler