Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2.ci telefon olarak u600 almayı planlıyorum aslında N70 vb. bi telefon alcaktım ama arkadaşımın birinde gördüm ve kibarlığı çok hoşuma gitti.acaba tavsiye edermisiniz artıları eksileri nelerdir.
blackh4wk
Üye
Benim arkadaş kullanıyor.Telefondan memnun.Görünüşü süper.
Ben tavsiye ederim..
gokturk_prensi
Üye
Ben de u600 kullanıyorum şarj sorunuda olmazsa harika bir tel bence al
eren6523
Üye
Konu Sahibi
şarj sorunu derken çoğu yerde duymuştum.ama ben 2. telefon olarak kullancağım için mesaj ve arama yapıcam kaç gün gün gider bu koşullarda ?
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
ßence N70 daha güzel bir cihaz.
mami24
Üye
n70 on takar uygulama vesaire symyan ama u 600 de 3.2 kamera var
eren6523
Üye
Konu Sahibi
ya aslında dediğim gibi niyetim N70 di ama 2.ci telefonada o kadar uğraşmak istemiyorum.uygulamalarımı zaten N95 e atıyorum.bu telefonun görünüşü ve kamerası çok hoşuma gitti.
kursad1
Üye
bence güzel bir cihaz ben kullanıyorum program oyun fln yükleniyo ben tavsiye ederim 2 gün gidiyo şarjda
asdsdsds
Üye
aga samsung alma nokia al daha ii aynı tel bn de war 2 günde bir şarja koyuyom çok çabuk bitio
burocktr12
Üye
u600 kullanıyorum tavsiye ederm 3.2 kameranın yanı sıra cogu özelligiyle n70i gecer hele 2. tel. olarak diosan symbian a filan gerek te yok zaten telefon gerek bırakmıyor...
hasan_44
Üye
ses için alacaksan alma ama gürüntü için harika bir tel