Arkadaşlar ttnet mobil modem hakkında bilgisi olan veya kullananlar...

Sponsorlu Bağlantılar

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ttnet mobil modem hakkında bilgisi olan veya kullananlar...
Arkadaşlar ttnet mobil modem hakkında bilgi istiyorum hız fiyat hizmet herşey.....

kol@j

kol@j

Üye
kardeş ttnetli olarak modeni alınca
ttnet le bir alakası kalmıyor...
hep avea üzerinden işlemler...
avea faturayı hallediyor...
500 mb kota çok az...
şimdiki kampanya da fazladan her 500 mb 'a 7 tl ilave... vergiler dahil mi? söylenmiyor...

ayrıntılar...
benim açımdan...
şu bağlantıyı incele kardeş...
http://www.maxicep.com/avea-servisleri-3g/ttnet-3g-ve-avea-karmasasi-342508.html
ona göre değerlendir...
ayrıca gösterilen iyatlar bizim için oldukça yanıltıcı olabiliyor....
bence vodafone kampanyalarından faydalan...
hayırlı forumlar....

gerçi bu olay üzerinden 6 ay geçti...
şimdiki durum nedir... tam bilemiyorum...
kota nın düşmanı güncellemeler...
kullanacaksan otomatik güncellemeleri kapat...

ungood20

ungood20

Üye
Bu yaramaz yaf pc yi actığına değmez

selmangulec

selmangulec

Üye
merhabalar ,
bilemediğim bir konuda yardım istiyorum. sözleşmede 5.99 tl fiyat ilk 6 ay için , diğer 18 ay için ise 9.99 tl fiyat gene 500mb limit için mi geçerli. bir sitede ttnet mobil modem alıp yazılımını güncelleştirince usb modem bundan sonra otomatik olarak yükleme yapmıyor deniliyor acaba bu doğru mu ?
bu net sitesindeki yazıyı okuyunca da kafam karıştı. avea internet sözleşmem dolup bittiğinde iptal edip , uzun süre sonra gene açtırsam bana (hat açılış , telsiz ruhsat vb ne teraneyse ) gene yansıtacaklar mı ?

saygılar...
Selman
konya

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
thanks....:ah

scorpion1453

Üye
mobil modem hediye veriyorlar 3 ay 1gb interneti içinde bedava. cep telefonunda nasıl kullanıcaz bilen kullanan varsa yazsın.

Renue

Üye
3 aylık deneme kampanyasından faydalandım. 3 ay bitene kadar memnundum lakin taahhütsüz anlaşmayı imzalarken dikkat edin 3 ay sonunda yaklaşık 45TLlik bir fatura çıkarıyorlar. Yani 3G hattın iptali için 45 TL ödememiz gerekiyormuş!! 36TL si vergi + 9 TL si sabit ücretmiş yani 4. ayın kullanmadığım ayın parasınıda istiyorlar.Benim için güzel bir ders oldu bu devirde kim kime bedava bir şey veriyorki?!

Üst Alt