arkadaslar Trident W-T3 ACİL uygulama,oyun,program !

Sponsorlu Bağlantılar

hardness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Trident W-T3 ACİL uygulama,oyun,program !
Arkadaşlar yeni aldım telefonu. Oyun program uygulamalr lazım . Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

ozanacu123

Üye
ustacım telefon nasıl peki yorumlarını bir alsak

bestofjon

Üye
Arkadasım W-T2'ye uygun program ve oyunları bir arkadas paylasmıstı biraz arastırırsan bulursun.Onlar WT-3'e de oluyor.İndirip jar li dosyayı telefonuna atıp yüklemen yeterli.

hardness

Üye
    Konu Sahibi
ustacım telefon nasıl peki yorumlarını bir alsak

Telefon ıphonenın 1 e bir cakması cogu ozellikleri benziyor daha ayrıntılı bılgı ıcın intten bkaabılırin

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım W-T2'ye uygun program ve oyunları bir arkadas paylasmıstı biraz arastırırsan bulursun.Onlar WT-3'e de oluyor.İndirip jar li dosyayı telefonuna atıp yüklemen yeterli.

arkadasım ordan ındirdim bn oyun. Bir mesala bnm telefonumda cakmak özelligi var. Normal bır ıphonede gormussunuzdur rus ruleti oyunu var. Oyle bir uygulamalar arıyorum .

murad5858

Üye
wt3 oyunu arıyorum lınk werırsenız sewınırım....

hardness

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler yok mu verebilecek link araba yarsı falan olsun. Rus rueti gibi uygulamar olsun her link olabilir :D

YAZLIKİKİZ

Üye
ARKADAŞLAR lütfen rica ediyorum anadolu yakasında oturuyorise Ali ustada döner ısmarlayacağım yardım ediniz tredent W T3 oyunlarına nasıl ulaşırım lütfen bilen biri bana hiç bilmiyene anlatabilirmi****

djbm

Üye
Telefonu Bugün aldım çok hızlı kullanmamak gerekiyor ve mesaj yazmak biraz zor ancak diger özelliklerin hepside mükemmel çalışıyor ve çok güzel bir görüntüye sahip.Resim ve videoları yan bir şekilde izleyebilirsiniz ve telefonu sağa eğilterek şarkı değiştirme,radyo kanalı değiştirme resim değiştirme gibi özelliklerde mevcut.bu fiyata bu telefonu tavsiye ederim.

dr.cuk

Üye
bence bu fiyata bu telefon gayet iyi. çünkü çok fazla artı özelliği var (çift sim, TV, Radyo, Tam dokunmatik ekran......ve daha bir çok). eksi özelliği çok az. mesela ekran dokunmatiği iphone'a göre daha sert davranmak lazım, nokıa ya daha yakın kalitede. ama dikkat edin en iyi markalarla karşılaştırıyoruz. o kadar da olur. teknik açıdan da bir kaç kelime yanlış yazılmış. yani araç.. die birşey tıklıyorsun ajanda açılıyo içinden. ama bir iki tane böyle hatalar var. onun dışında kafanıza takılacak birşey olmasın.. hiç biryerde bulamadığım bir bilgi daha paylaşayım: telefonun dahili hafızası 128 mb..zaten daha fazla olması beklenmezdi. en azından bu kadarıda oyun kurmak için falan yeter. hatta oyunları da karta yükleyerek yer kaplaması önlenebilir.güzel benc ya.. eğer çok sık bozulmazsa bu paraya gerçekten değer. birebir iphone a benziyo. bugün arkadaşla kapıştırdık telefonu. onda orjinal iphone vardı bende T3.. onu dokunmatik ekranı daha iyiydi. benimkinde ise daha fazla uygulama ve özellik :)..

--------------- Ekleme ---------------

bence bu fiyata bu telefon gayet iyi. çünkü çok fazla artı özelliği var (çift sim, TV, Radyo, Tam dokunmatik ekran......ve daha bir çok). eksi özelliği çok az. mesela ekran dokunmatiği iphone'a göre daha sert davranmak lazım, nokıa ya daha yakın kalitede. ama dikkat edin en iyi markalarla karşılaştırıyoruz. o kadar da olur. teknik açıdan da bir kaç kelime yanlış yazılmış. yani araç.. die birşey tıklıyorsun ajanda açılıyo içinden. ama bir iki tane böyle hatalar var. onun dışında kafanıza takılacak birşey olmasın.. hiç biryerde bulamadığım bir bilgi daha paylaşayım: telefonun dahili hafızası 128 mb..zaten daha fazla olması beklenmezdi. en azından bu kadarıda oyun kurmak için falan yeter. hatta oyunları da karta yükleyerek yer kaplaması önlenebilir.güzel benc ya.. eğer çok sık bozulmazsa bu paraya gerçekten değer. birebir iphone a benziyo. bugün arkadaşla kapıştırdık telefonu. onda orjinal iphone vardı bende T3.. onu dokunmatik ekranı daha iyiydi. benimkinde ise daha fazla uygulama ve özellik :)..

kartlakarası

Üye
BU TELEFONA BU KADAR PARA VERDİĞİME İNANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYİ İÇİN DEĞMEZ HELE Kİ APPLE LA YANYANA KOYDUĞUNUZDA ARASINDA Kİ TEK FARK ORTAK NOKTA KASALARININ AYNI OLMASI .........ALMA KARDEŞİM BU TELEFONU İSTEYENEDE BEN SATIYIM GEÇEN PAZARTESİ ALDIM 315 TL YE SATRIM 250 TL YE İSTEYEN BANA ULASSIN MAİL ADRESİ[email protected]...

cako_325

Üye

BUYUR ARKADAŞIM.....

batu_han1995

Üye
arkadaşlar yeterki versin döneri bırak yemek ısmarlıcam amail [email protected]

kaptannova

Üye
arkadaşlar telefon kullanana göre değişir bn lise öğrencisiyim telefon günde 10 kere düşüyor fakat sağlam sadece ekran da 2 çizik var onun dışında hiçbir kotuluğu yokokulda boş deerslerde televizyon izliyorum cafeye gittiğinde masanın üzerine koydun mu bir havan oluyor .jar uzantılı tüm oyunları çalıştırdı pes2010 dahil 1gb hafıza kartım var kasmıyor ayrıca ilk aldığımda bnde mesaj yazamadım fakat kalem kalibrasyonu yaptığınızda çok kolay eğer kalem kalibrasyonu yapmassanız tabiki zor gelir zamanla alışıcaksınız...

joinni67

Üye
iponuun kiler ona uyuyo ondan indir

deadlly

Üye
müthiş bir telfon 4 4lük ben çok memnunum fakat mesaj yazmak birazzor. ses süper herkese tavsiye ederim harikabissey

wone

Üye
ben T 1000 var yemede yanında yat derler ya sen kullanmada yanında yat :D

cobra1140

Üye
arkadaşlar bende trident t3 war internete girmiyor apn hatası diyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt