Arkadaşlar Telefonumu Nasıl Öldürebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonumu Nasıl Öldürebilirim?
arkadaşlar N85 te eski versiya geçtikten sonra bir uygulamaya girince 5 dk sonra kapanıyor ve sim kartını red ediyor bende düşündümki eğer telefonu ölü hale getirirsem ölü yazılım atarak kurtarabilirim yardımlarınızı bekliyorum Telefonu Nasıl Ölü Yaparım?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bence sağlam bir hard format attıktan sonra versiyonu yükselt

eski versiyona dönen telefonlar asla eski randımanı vermiyor . belki bu çözüm olabilir

fatih82

fatih82

Üye
phoneix ile hatalı yazılımı at telefon ölür ben n97 ye phoneix ile yazılım yüklemeye çalıştım ve tel öldü

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş başka yöntem yokmu telefon kendiliğinden kapanıyor :S

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nasıl öldürürsün bilmem ama Mehmet sen belanı aramışsın bu forumda 5 konudan 1'inde Symbian bir önceki versiyona geri yüklenmez yüklerseniz sorun çıkar dedik :) Symbian versiyon düşürmeyi kaldırmayan bir sistem o telefona hard format at düzelmezse versiyonunu güncelle ingilizce bile olacaksa öyle kullan yoksa hiçbi işine yaramaz artık o telefon. FirmWare'i öldürmek de sakat iş yapabilmesine yaparsın ama ondan sonra ne kadar düzeltirsen düzelt şu anki halinden daha iyi hale gelmez. Versiyon atarken Flash'ı yakanlar Phoneix ile deadflash atar ve teli tekrar hayata döndürür ama ardından servis yolunu tutar çünkü telefon artık aşırı yavaştır ve kullanılmayacak haldedir işletim sistemi aşırı hata verir. Bana sorarsan Hardformat at düzelmezse Versiyon güncelle yine düzelmezse servise götür. Hatta çalışıyosa şu an servise götür hiç zaman kaybetme.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yılmaz fatih telefon sağlam yavaşladığı yok 5320 eski versiyona döndüm ve sonradan üstüne bir ana güncelleme yapınca hiç bir sorun kalmadı N85 te ise döndükten sonra hem sim kartı red ediyor hemde bir uygulamaya girince 5 dakika sonra kapanıyor...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bende sana diyorum ki HardFormat at düzelmezse En son sürüme güncelle yine düzelmezse servise ver. Yazdığım şeyi tamamını okumuyosun okuyorsan bile bir kısmına yönelik yorum yapıyorsun. Allah bilir bunun da sonunu okumazsın... Ayrıca sen N85'inden bahsediyorsun 5320'de olmuş diye onu örnekliyorsun ee N85'de olmadığına göre şansın varmış ki 5320'de olmuş! Ayrıca ikisinin işletim sistemi farklı N85 OS 9.2, 5320 OS9.3 Birinin desteklediği gelişimi öteki destekleyecek diye bir kural yok. Bu da nokia'nın kazığı...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yılmaz fatih N85 İ de Yaptım Sonunda Artık Düzeltim 2 Telefondada Eski Versiyona Döndüm Allahım Sana Şükür..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hatasız kul olmaz. Önemli olan hatayı kabul etmek... Yanlış hatırlıyor olabilirim. Sonuç itibari ile bu yaşadığın durumu ve çözüm yollarını değiştirmez. Yardımcı olmaya çalıştığım için en azından yalandan bir Teşekkür edebilirdin. Bunun yerine anlamsız bir gurur tavrındasın. Neyse benden bu kadar bidaha yardım konularına bakarken 2 kere düşünüp de bakıcam. Genel bir cümle sana özel birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt