Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum biraz su aldıktan sonra sorunları var
Sponsorlu Bağlantılar
mustafa5395
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum biraz su aldıktan sonra sorunları var
telefona denizde su girdi galiba telefon kapandı açılmadı dün akşam açıldı ama randımanlı çalışmıyor kapamıyor sürekli ne yapmam lazım lütfen yardım edin
ka_za
Üye
Hic açmadan pirince koysaydin keşke
avast
Üye
tam anlamıyla kurumasına sans ver bi makinenin deniz suyuysa sıkıntı olabilir ama normal suysa bataryayı ıckart prince gom 2 3 gu nbekleisn ac kulan
mustafa5395
Üye
Konu Sahibi
ilk gün pirinçte beklettim bir şey omadı şuan kullanıyorum
kullanmadan bekletsemmi
Jomolocco
Üye
13-14 gun dursaydi iyidi
mustafa5395
Üye
Konu Sahibi
şimdi yine bıraksammı pirinçe
avast
Üye
bırakabilirsdinde tuzlu su telefonun icine zarar vermediyse sorun yok asma biişeyleri yaktıysda çözüm yok
mustafa5395
Üye
Konu Sahibi
pili de çıkmıyor ki xperia s
avast
Üye
pil cıkmıyorsa sıkıntı kardessorun yoksa kullan ne diyeyim
Lohengram
Üye
Önemli olan ekran ve anakart,ekran oksitlenmemişse pirince koy bekle 2 hafta sorun devam ederse götür güvenilir bir telefoncuya yada servise gönder belli bir paraya hallederler.
mustafa5395
Üye
Konu Sahibi
ya ekran açık durdukça sorun yok kullanıyorum ama ekran kilidi kapatınca telefon açılmıyor bir daha
yazılımsal olabilir galiba yeniden yükleceğim telefonu
avast
Üye
klit tusu falanmı bozukki acaba kardes 3 5 g un beklet soruın duzelmesse arkadasın dedigi gibi servise ver ha alırlar para ama icin rahat eder en azından
ya ekran açık durdukça sorun yok kullanıyorum ama ekran kilidi kapatınca telefon açılmıyor bir daha
yazılımsal olabilir galiba yeniden yükleceğim telefonu