arkadaşlar telefon denize düştü yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon denize düştü yardım
arkadaşlar bende samsung monte vardı denize gitmiştik fotoğraf çekerken denize düştü acaba grantiye girermi yani servis bakarmı yoksa paraylamı yapılır tuzlu su telefonda nasıl hasarlar yapar lütfen yardımcı olurmusnuz

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim teşekkür ederim yardımından dolayı

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
tuzlu su büyük hasar vermiş olabilir ben teli çeşme suyunda leğene düşürmüştüm ama kurutup çalışıyo tuzlu su çok daha iletken yakmış olabilir

hunkar159

hunkar159

Üye
teli alkolle yika ama sakin fonle kurutum deme

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
fonle kurutunca ne oluyo bn çok yapıtm :naughty::naughty::naughty::naughty:

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun yardımlarınız için ama telefonu denize düşüreli 3 gün oldu telefonu hiç yıkamadım bilmiyordum sadece denizden çıkarıp kuruttum ve 3 gündür bölyle telefon telefoncuya götürcem inşallah olur eğer olmazsa bu sene üniversiteye hazırlaqnıyorum onadan sonra alırım yeni bir telefon nasipse

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
tuzlu su devreleri yakabilir :) telefoncular aşırı para ister yapmak için telefon zamanla kurur kardeşim ama çalışırmı bilemem:hmmm

babaaamet

babaaamet

Üye
telefon yüzme biliyo muydu?şaka şakaa.arkadaşlar sıvı teması olan hiçbir cihaz garanti kapsamına girmez.bu durumda yapacağınız ilk şey derhal telefonun bataryasını çıkarmaktır.daha sonra gerekli alet edevat varsa telefonu söküyoruz.parçaları kaybetmiyoruz.telefon teknik malzemeleri satan bi yerden telefon temizleme sıvısı alıyoruz ve bu sıvıyla telefonumuzun tüm parçalrını yıkıyoruz.gerek fön makinesi gerekse diğer yollarla telefonu kurutuyoruz.kuruduğundan iyice emin olduktan sonra söktüğümüz gibi topluyoruz.ammman iyice kurutmadan toplamayın sakın.gerekirse bi kaç gün sökük şekilde dursun kuruduğundan emin olmak için.fön makinesiyle kurutuyorsanız makineyi telefona fazla yaklaştırmayın entegreleri yakarsınız.hadi kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt