Arkadaşlar Telefon Alıcağım Çok Kararsızım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefon Alıcağım Çok Kararsızım...
Arkadaşlar bende 5800 vardı telefonu binbir hevesle aldım ama hiç keyif alamadım nedense dokunmatiği başa belaydı ve ekranı pürüssüz değildi o yüzden sattım telefonumu. Şimdi yeni telefon almayı planlıyorum modeller arasında ilk e72 düşünüyordum ama geçenlerde c7 ve n8 in satışa sunulduğunu gördüm c7 çok hoş bir telefon n8 de öyle ama bütcem 850 taş catlasın 880 tl. Hepsiburada.com dan baktım fiyatına c7'nin 853 tl. Acaba bu telefonu önerirmisiniz?

Birde c7 de mesaj kısmında alsayıfsal tuş takımı varmı ? yoksa iphone ve samsung wawe deki gibi qwerty klavyemi var.

Şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Bir cevap yokmu :S

alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yok :)

hasbaly

hasbaly

Üye
bende birşey diyemeyeceğim kardeş.

dogan1988_

Üye
al kardeş c7 yi ;)

hoss

hoss

Üye
nokia dan dilin yanmis hala nokia almaya calisiyorsun
c7 lerin cogunun telefonlarinin kasasi catlamis adamlar konu bile acmis
devir android devri , galax s , htc desire , x10 , galaxy ace ve wave2 gibi cihazlardan birini alabilirsin

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 almadan önce C7'yi bi mağazada elime alıp kullanmıştım dokunmatiği filan gayet iyi memnun eder yani seni almanı tavsiye ederim gelecek güncelleme ile symbian 3 daha da güzel bi hal alcak.Ama nokia dışında düşünürsen ikinci el temiz bi iphone da alabilirsin iphonelardan üstün dokunmatik yok :)

yarbay58

Üye
Bence c7 kesinlikle nokiadan şaşma dostum, n8 batarya kasaya gömülü elinle söküp çıkarma imkanın yok, tel kitlenince telefoncuya götürüp sök tak oluyor. Onun için c7. Samsung zaten kalitede sıfır. C7 derim. Pişman olmazsın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla c7 güzel telefon ama hoss arkadaşımızın da dedigi gibi kasa çatlagı var.ve devir android devri.istersen i5510 a da bak.ama c7 de güzel cihaz.karar senin.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt