Telefon Tavsiyesi arkadaşlar telefon alacağım ikilemde kaldım n78 mi almalıyım n73 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dangerousmert

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon alacağım ikilemde kaldım n78 mi almalıyım n73 mü?
evet arkadaşlar baslıkta da soyledigim gibi ikilemde kaldım....tek sorun ses acısından.yoksa diger acılardan bakıldıgında n78 cok iyi bir telefon.sadece n78 in nasıl ses werdigini bilmiyorum.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
kardeş bence n73. ama n78 deki wlan ve gps alıcı olması daha cazip gelebilir. fiyat bilgin varsa buraya yazarsan başkalarınada faydası olur:ok2:
inceleme için buyrun:

Nokia N73

Nokia
N78

xenoxis78

Üye
hemen hemen ayni...ama tasarim olarak n78 derim//sonra eger telefonunda GPS ve WLAN istiyosan yine N78 .///bi de N78 de FM transm.... olayi var o da artidir/// eger dayanikl telefon istiyosan N73 derim cunki n78 daha zarif ve ince /// bi de ses dedin///bence sesleri hem,en hemen ayni//cok fark yok ikisi arasinda...secim senin/////ok

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
ben n73 al derim.

crazybrk

Üye
n78 al ... bende almayı düşünüyorum..

Xenium

Üye
bende N78 derm hem tasarım olarak hemde özellik olarak N73ten üstün

dangerousmert

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederm arkadaslar fiyatlara gelınce n73 500 ciwarlarında n78 ama 700 ytl karar wrdim n78 alıcam galiba

aljjj

Üye
gözun kapalı n78 al

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kafada n78 arkadaşım yani başta symbianın versiyonu yüksek ve benim en çok sevdigim Tranmitter özelliği , hayranım yaa niye bunu n95 koymzalar anlamam n95 de olsaydı şimdi arabada evde kaloyca baglancaktık, kabloyla ugraşmazdık.
ama beklerim diyosan bence n85 al oda fm transmitterlı ve 5 mp carl-zeis
seçim :oke:senin

arif1453

Üye
beyler n78 kullanan varsa aranızda yardımcı olmanızı istiyorum n73 kullandım ama o kadar hoşuma gitmedi 3 aylık bi kullanımım var...ve n78 almaya karar verdim ama n73 kadar sesi iyi cıkıyormu bilmiyorum sesi güzel cıkıyorsa kesinleşecek...ne dersiniz ses konusun n78 için?

mami24

mami24

Üye
valla se nası bilmiyorum ama zaten wlan var kardesim yetmezmi gözün kapalı al derim

mbemurat

mbemurat

Üye
n73 aşırı şekilde demode oldu zaten,n78 veya n82 de düşünebilirsin...

ediesel

Üye
bunu sorman bile hata bence istisnasız kaidesiz ve kuralsız ve tartışılmaz bir şekilde Nokia N78

yasin_57

yasin_57

Üye
tabikide n78 al derim süper bi telefon benim arkdasımda var

mutlumuc

Üye
arkadaşım ben n78 kullanıyorum.Wi fi transmitten 3.2 mp carll zies kamera bir de 8 gb daha sonra sesli navigasyon, micro sd alıyorsun,symbian yüksek,şarz 3 gün ,çift hoparlörde muhteşem ses,yakışıklı,biraz büyük ama olsun,olmayan bir şey yok.I phone beş para etmez n78 in yanında,ayrıca n-gage oyunlarını çok rahat oynayabiliyorsun.

mami24

mami24

Üye
heralde n78 dalgamı geçiyon

vodoo

vodoo

Üye
n73 te ki sesle n78 deki ses aynı sadece n73 te biraz fazla ses çıkıyo ondada ses biraz bozuluyo bi kullanan olarak n78 al derim n73ün çalıştırmadığı formatları çalıştırır hele bi mp4 vidyo yükledin mi hd televizyon gibi gösterir wireless cabası kamera 3.2 carl zeis 3.2 dediysekte fotoğrafı 4,5 megapiksel gibi çekiyo abartısız soluyorum çünkü n73 ünde kamerası aynı ama kalitede çok fark var bide fm transmitter var ayarlıyorsun frekansı koyuyosun radyonun yanına telefonu herkes nasıl yaptın diye başına üşüşüyor hele büyük otolarda süper bişey fakat radyodan uzaklaştıkça müzik hışırtı yapıyo wireless te hızına göre süper bi müziği hızlıca indirebiliyor izlenimlerim bunlar sonuçta karar senin ama bizimde görüşümüz bunlar hadi kolay gele

eray28

eray28

Üye
kesınlıkle n78 derım bende kullnıyorum wlan fm transmitter maps
ses dıosun n73 de ses bıraz boquluo ama n78 de ses n73 un kadar yok ama ses cok duzgun vede yterli

fredy_bella

Üye
n78

M.U.H.A.M.M.E.T

Üye
Ben N78 Alirdim Cünkü Süper Bir Cep ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt