arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var
arkadaşlar ben bu konulardan pek anlamam ama geçen bi mağazada bütçeme çok uygun bi tablet buldum ama anlamıom satıcı poly ped marka dedi ve adroıd 2.2 varmış cihaz 400 tl ne diosunuz alayımmı ben sadece tablet pc ve oyunlar için istıom

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O cihazların performansı biraz kötü oluyor ve sık sık takılma yaşanıyor.Onun yerine Samsungun 7 inç tabletlerine bak derim.

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
ok saol ilgilendin için arkadaşım

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
Vallahi bende almayı düşünüyorum eskiden 2 3 milyar sanıyordum 300 liraya bile görünce şok oldum. Benim için oyun önemli değil telefon kartıyla yani sim kartla internete girsin. Oralarda takılma olmasın yeter. Sence ben ne tercih etmeliyim ucuz olmalı ama. Bütcem kısıtlı biraz.

yutkun

yutkun

Üye
arkadaşlar bence o kadar ucuza taplet olmaz çünkü ucuz oldumu pekte randıman vermiyor yinede siz bilirsiniz ucuza fazla aldanmayın derim saygılarımla

futbol123

futbol123

Üye
samsung galaxy 5.0 wifi yi tavsiye ederim harika bir tablet fiyatıda çok uygun 425tl 4.0inç modelide oda 399tl elektro wordde diğerleri dandik

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
bende var bir tane mobee nett 7 tablet pc internette ve facebooktan sohbette sıkıntı yok. Ama oyunlarda kasıyor. Satıyorum şuan 100 tl ye detaylar için pm atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt