Arkadaşlar symbian^3 anna yı goren varmı turkıye de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar symbian^3 anna yı goren varmı turkıye de
ya arkdaşlar bu nokıa bızımle dalgamı geciyor 2 3 gune gelcektı anna 2 hafta oldu ya sızce ne yapmaya calısıyor nokıa

uribaju

uribaju

Üye
Türkiye'de kullanan var mı diyorsan var Türkiye'ye çıktımı diye soruyorsan çıkmadı.

ugur6565

ugur6565

Üye
bencede dalga geçiyor belkide cihazları satıyor:angry:

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
arkasLar çıksaydı emin oLun iLk qeLeceqi yer burası oLurdu. beni yanLış anLamasın kimse Lütfen böyLe konuLar açmayaLım. mod arkadasLar da buna benzer konuLarı siLerLerse çok daha qüzeL oLacak..

uribaju

uribaju

Üye
arkasLar çıksaydı emin oLun iLk qeLeceqi yer burası oLurdu. beni yanLış anLamasın kimse Lütfen böyLe konuLar açmayaLım. mod arkadasLar da buna benzer konuLarı siLerLerse çok daha qüzeL oLacak..
anna gelmeden bu konular bitmez..

KadirCakir

Üye
Anna Anna diye anamızı bellediler. Ovi de güncelleme var. Hatta güncelleme anna takvim güncellemesi diyor ama annanın kendisi yok :( resmen dalga geçiyorlar

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
boyle bır konuyu açmanıx veya yorum yapıp yorum alwanın neresi yanlış arkadas

esatgelmedi

Üye
ben 2-3 gün önce müşteri hizmetleri ile görüştüm şebeke ile ilgili uyum sorunları var türkiye şartlarına uyarlanıp en kısa zamanda yayınlanacak dendi

asperea

Üye
ANNA YI GÖRÜM
YÖNETMEN :MAHSUN KIRMIZI GÜL
14 ocakta sinemalarda
'nokia nın kaderini kim yazıyor':ehe

• Beğen
Tepkiler: -sunrise-, warriorofislam ve madx
erhanercan

erhanercan

Üye
onumuzdekı haftaya upload edeceklerını soyledı acıbadem natilusta nokia shoptakı teknık servıstekı arkadasım

slant1111

slant1111

Üye
alman yükleyin.sıktı şu anna artk beyler.

Emre-45

Emre-45

Üye
yav alman anna yukleyin turkce. Veya belle yukleyin artik su konulardan kurtulalim. Bana soracak olursaniz belle kullaniyorum

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 belle tr warsa soyle bızde yukleyelım

----------Eklendi @ 23:25:55 ---------- Yazıldı @ 23:24:11 ----------

alman anna ıle tr anna arasnda fark var beyler alman anna tr karakter desteklemıyo (ç.ö.ü) vb

uribaju

uribaju

Üye
nokia c7 belle tr warsa soyle bızde yukleyelım----------Eklendi @ 23:25:55 ---------- Yazıldı @ 23:24:11 ----------alman anna ıle tr anna arasnda fark var beyler alman anna tr karakter desteklemıyo (ç.ö.ü) vb
destekliyo merak etme

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
valla desteklemiyo diye duydum yalanda soylemis olmiyayim simdi

sevilay3434

sevilay3434

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia n8 telefonuma bende anna 22.14 versionu yükledim. önceki yazılıma göre mükemmel. telefonum almanya dan geldi. Oviden güncelleme yapıyor türkçe dil var. İyi yanları ikonlar parlak ve etkileyici windows 7 misali. Daha önceden uygulamalara girerken donma yapıyordu bazan. Şimdi yapmıyor. Fotoğraf menüsü mükemmel olmuş. bana göre. Q klavye türkçe bütün karakterleri destekliyor. Menü geçişleri hızlı mesaj yazma güzel Telefonu aldığım günden beri en memnun olduğum hali. Biliyosunuz 3 ana ekranı var her ekrana ayrı ayrı favori kişi ekeme var (20+20+20), internetle ilgili baya bi düzeltme yapmışlar hızlı kısacası hoş olmuş yerel saat uygulaması hariç türkiye +2 de bir saat geri gösteriyo hatası bu bilmiyorum diğer arkadaşlarda da bu sorun var mı? otomatik saat bende ırak +3 saat dilimini kullanıyorum. otomatik saat güncelleme açık olursa o da bir işe yaramıyor yine bir saat geri alıyor şebekeden. Şimdilik gördüklerim bunlar.

uribaju

uribaju

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia n8 telefonuma bende anna 22.14 versionu yükledim. önceki yazılıma göre mükemmel. telefonum almanya dan geldi. Oviden güncelleme yapıyor türkçe dil var. İyi yanları ikonlar parlak ve etkileyici windows 7 misali. Daha önceden uygulamalara girerken donma yapıyordu bazan. Şimdi yapmıyor. Fotoğraf menüsü mükemmel olmuş. bana göre. Q klavye türkçe bütün karakterleri destekliyor. Menü geçişleri hızlı mesaj yazma güzel Telefonu aldığım günden beri en memnun olduğum hali. Biliyosunuz 3 ana ekranı var her ekrana ayrı ayrı favori kişi ekeme var (20+20+20), internetle ilgili baya bi düzeltme yapmışlar hızlı kısacası hoş olmuş yerel saat uygulaması hariç türkiye +2 de bir saat geri gösteriyo hatası bu bilmiyorum diğer arkadaşlarda da bu sorun var mı? otomatik saat bende ırak +3 saat dilimini kullanıyorum. otomatik saat güncelleme açık olursa o da bir işe yaramıyor yine bir saat geri alıyor şebekeden. Şimdilik gördüklerim bunlar.
saat sorunu bende de var malesef :(

skyhanb

skyhanb

Üye
bıraksınlar ya birseyi beceremiyorlar ıphone 5 ile nokianın kalesi iyice çöker bunu burda diyorum tarih yazın arkadaslar 09,09,2011 :D deli makina yapmıs adamlar biz hala yazılım bekleyelim. Birkere don değişir gibi yazılım değiştirmek arayış demek çaresizlik bu yani bilmiyorum Allah hayırlı etsin.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt