Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaArkadaşlar swype klavyessini nasıl kapatabilirim eski klavyeyi kullanmak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Keş Remzi
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar swype klavyessini nasıl kapatabilirim eski klavyeyi kullanmak istiyorum
nasıl kapatıcam telfonu kurcalarken yaptım hiç beyenmedim tusların yerlerini dğeiştirmişle bilenler varsa söylesin lütfne
erkamacar
Üye
Kardeş mesajlara gir. Oradan bir görüşmeye gir. Yazmak için dokun olan yere basılı dokun bi menü gelene kadar çekme elini. menü gelince Giriş Metodu na gir oradandan Samsung Tuş Takımı Seç. Kolay Gelsn
Kardeş mesajlara gir. Oradan bir görüşmeye gir. Yazmak için dokun olan yere basılı dokun bi menü gelene kadar çekme elini. menü gelince Giriş Metodu na gir oradandan Samsung Tuş Takımı Seç. Kolay Gelsn
kardesşim alalh tuttunu altın etsin kaç gündür uğraşıyorum bunu yapmak için kurcalardım kurcaladım bulamdaım konu açıp forumu kirletmkte istemedim teşkkrüler alh azı olsun oldu
kardesşim alalh tuttunu altın etsin kaç gündür uğraşıyorum bunu yapmak için kurcalardım kurcaladım bulamdaım konu açıp forumu kirletmkte istemedim teşkkrüler alh azı olsun oldu
ben de yüklediğim yeni bir klavyeyi aktifleştiremiyordum. genel ayarlardaki dil/klavye ayarlarında aktif etme seçeneği yok. basılı tutma olayını insanlar nerden tahmin edecek? (sırf teşekkür etmek için üye oldum.)
KayraBey
Üye
AYarlardan Dil veya Giriş seçeneklerinden aktif edebilirsiniz.
Keş Remzi
Üye
Konu Sahibi
Ahmet bey sorun çözülmüştü eski bir konuydu uyandırmasaydınız konuyu keşke
Burada yani forumun genelinde amaç sadece sizin sorununuzu çözmek değil. Aynı sorunu yaşayan başka kişilerinde çözümü buradaki yöntemler yardımıyla bulmasını sağlamak. Kitlenmeme sebebi budur.
Keş Remzi
Üye
Konu Sahibi
Tamamda abicim kardesim suan sorun cozuldu yni digerlerinin yaptigi gibi konu hortlatmak olmuyormu bu yani suanbenim yatigim gibi mesela ?