Uygulama Arkadaşlar swype klavyessini nasıl kapatabilirim eski klavyeyi kullanmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar swype klavyessini nasıl kapatabilirim eski klavyeyi kullanmak istiyorum
nasıl kapatıcam telfonu kurcalarken yaptım hiç beyenmedim tusların yerlerini dğeiştirmişle bilenler varsa söylesin lütfne

erkamacar

erkamacar

Üye
Kardeş mesajlara gir. Oradan bir görüşmeye gir. Yazmak için dokun olan yere basılı dokun bi menü gelene kadar çekme elini. menü gelince Giriş Metodu na gir oradandan Samsung Tuş Takımı Seç. Kolay Gelsn

nexpow

nexpow

Üye
türkçe klavye öneririm ben kullanıyorum

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş mesajlara gir. Oradan bir görüşmeye gir. Yazmak için dokun olan yere basılı dokun bi menü gelene kadar çekme elini. menü gelince Giriş Metodu na gir oradandan Samsung Tuş Takımı Seç. Kolay Gelsn

kardesşim alalh tuttunu altın etsin kaç gündür uğraşıyorum bunu yapmak için kurcalardım kurcaladım bulamdaım konu açıp forumu kirletmkte istemedim teşkkrüler alh azı olsun oldu

erkamacar

erkamacar

Üye
önemli değil. Kolay gelsin.

61semih

61semih

Üye
kardesşim alalh tuttunu altın etsin kaç gündür uğraşıyorum bunu yapmak için kurcalardım kurcaladım bulamdaım konu açıp forumu kirletmkte istemedim teşkkrüler alh azı olsun oldu

aynısı benmde basıma gelmsıtı :D

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi

ihsan2727

Üye
teşekkkürler

momolin

momolin

Üye
harika eline sağlık kardeş :-)

netuyelik1

Üye

ben de yüklediğim yeni bir klavyeyi aktifleştiremiyordum. genel ayarlardaki dil/klavye ayarlarında aktif etme seçeneği yok. basılı tutma olayını insanlar nerden tahmin edecek? :off:(sırf teşekkür etmek için üye oldum.)

KayraBey

KayraBey

Üye
AYarlardan Dil veya Giriş seçeneklerinden aktif edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet bey sorun çözülmüştü eski bir konuydu uyandırmasaydınız konuyu keşke

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Gereği kitlenmesiyse ktleyin gitsn o zaman.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Gereği kitlenmesiyse ktleyin gitsn o zaman.
Burada yani forumun genelinde amaç sadece sizin sorununuzu çözmek değil. Aynı sorunu yaşayan başka kişilerinde çözümü buradaki yöntemler yardımıyla bulmasını sağlamak. Kitlenmeme sebebi budur.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda abicim kardesim suan sorun cozuldu yni digerlerinin yaptigi gibi konu hortlatmak olmuyormu bu yani suanbenim yatigim gibi mesela ?