arkadaşlar şu roma bi bakar mısınız yüklenir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu roma bi bakar mısınız yüklenir mi ?
arkadaşlar bu rom cyanogenmod 7.2 galaxy ace için resmi olarak çıkan son sürümdür.yüklenebilir mi ? ne dersiniz ? resmi son sürüm olduğu için en iyi bu gibi görünüyor.yalnız ekrandaki alt paneli beğenmedim.özelleştirilebilir mi acaba ?

[video=youtube;XUM3Xrf20Tc]http://www.youtube.com/watch?v=XUM3Xrf20Tc[/video]

- - - Eklendi - - -

yok mu bi cewap vericek....:aman2:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:

curtaincall

curtaincall

Üye
arkadaşım sürekli aynı hat üzerinden aynı konularını ,benzer sorularını açıyorsun

çok gereksiz konu açıyorsun demek istemeyeceğim ,gereksiz bile senin için gerekli olabilir , 10u geçik böyle yaptın . Ne galaxy aceymiş be.

bunun sorusu duha önce açtığın konuda sorabilirdin , öyle bi karışıyor ki herşey, soru soruyon cevap alıyon dedim sana hatta cynogenmod en iyi, sonra konuna hiç cevap bile yazmadın
şimdi sanki kendi tecrübenmiş gibi "
resmi son sürüm olduğu için en iyi bu gibi görünüyor" diyorsun, aldığın cevapla yine aynı soru.Ki kullanmamışsın belli. Kullanmadan da hislerle açıklanacak birşey de söyleme,yanlış bilgiyle yönlendirirsin kullanıcıları

Altta ki panel launcher ile geliyor. Launcher i istersen değiştir,isterssen launcher ayarlarından paneli gizle
konunun devamı diye bundan sonra da

galaxy ace de en iyi launcher diye konu açmayasın, şaşırmak istemiyorum

fnldstntn

Üye
Samsung Galaxy Ace resmi Cm7 yok yani stabil olanı bulamazsın hepsinde ufakta olsa hata var...hepsi başka telefonlardan port...

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sürekli aynı hat üzerinden aynı konularını ,benzer sorularını açıyorsun

çok gereksiz konu açıyorsun demek istemeyeceğim ,gereksiz bile senin için gerekli olabilir , 10u geçik böyle yaptın . Ne galaxy aceymiş be.

bunun sorusu duha önce açtığın konuda sorabilirdin , öyle bi karışıyor ki herşey, soru soruyon cevap alıyon dedim sana hatta cynogenmod en iyi, sonra konuna hiç cevap bile yazmadın
şimdi sanki kendi tecrübenmiş gibi "
resmi son sürüm olduğu için en iyi bu gibi görünüyor" diyorsun, aldığın cevapla yine aynı soru.Ki kullanmamışsın belli. Kullanmadan da hislerle açıklanacak birşey de söyleme,yanlış bilgiyle yönlendirirsin kullanıcıları

Altta ki panel launcher ile geliyor. Launcher i istersen değiştir,isterssen launcher ayarlarından paneli gizle
konunun devamı diye bundan sonra da

galaxy ace de en iyi launcher diye konu açmayasın, şaşırmak istemiyorum

haklısın bu aralar gereksiz bir sürü konu açtım.ama kardeşim piyasada bir sürü rom var.hangisini yükleyeceğim,en stabil çalışanı hangisi anlayamadım !!!:aman2:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace resmi Cm7 yok yani stabil olanı bulamazsın hepsinde ufakta olsa hata var...hepsi başka telefonlardan port...

arkadaşım bilip bilmeden atıp tutma !!!

curtaincall

curtaincall

Üye
bu romda cynogen mod ayaarları var , bizim telefon ayarları bölümüne girince bulacaksın

orada hem overclock ayarları hem de uygulamalrı nereye yükleyebileceğini görebilirsin

fnldstntn

Üye

arkadaşım bilip bilmeden atıp tutma !!!

Sende buraya bak Cyanogenmodun resmi sitesinde destekledikleri cihazlar...

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi

Sende buraya bak Cyanogenmodun resmi sitesinde destekledikleri cihazlar...

cyanogenmod galaxy ace için resmi olarak 7.2 yi yayınladı.ve daha sonrası çıkmadı.ve ''cyagenmod ilk nesil snapdragon çipsetli telefonlar için destek vermeyeceğini açıkladı''o yüzden sitede olmayabilir.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt