Arkadaşlar şu konuya bi el atalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu konuya bi el atalım.
Arkadaşlar nokia 5800-5230 vs, telefonlarda sağ üstte bir medya tuşu var.
O tuşa bastığımızda;
Müzik çalar, Görüntü ve video klipler, Çevrimiçi paylaşım, Video merkezi, Web.
Kısayolları var. Bu kısayolları bir uygulama ile değiştirebilirmiyiz ?

İyi forumlar...

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır . Flash atman lazım .Ama ona benzer bi uygulama var bende. 2. Bir mediabarınız oluyor . Ama kaybettim . Hafta sonu bulabilirsem paylaşırım .

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol arkadasm. ama bulursan güzel olur valla. bekliyorum.

juristokrat

juristokrat

Üye
dz setting bar diye bir program var onu yükle kardeş.xm tuşu ile ayni işlevi görecek tarzda bir program.emin ol xm tuşu ile yapılabileceklerden çok daha fazlası var o programda.pm ataym sana programı incele.

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
xm tuşu derken hangi tuşu kasttetn ?

juristokrat

juristokrat

Üye
müzikçalar galeri web in çıktığı tuşu kastettim.ekranın bttgı yerde xpressmusıc yazan yerdeki tuş.ama setting bar orayla ilgili değil.ayni işlevi görür webte arat yada pm geldyse incele o linki çözerrsin zaten programı

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
kardesm iyi güzel demissin ama indirdim ben o programı , xm tuşu ile çalışmıyor , hangi tuşla çalıştıgını bile bulamadım bırak xmi :)

juristokrat

juristokrat

Üye
programı tavsiye etmemdeki amac xm tuşu ile işlevselligındeki benzerlik arkadaşım.simdi yüklediysen ayarlara gir orada uygulama panel listesi diye bir yer var oraya gir tümünü işaretle ve nerde çalışacak yazan yere dokun kaydet ve çık.oradan sonra aşağıda öğe paneli göster diye bir yer var orada rehber işlem kaydı vs var onların üzerine tıkla ve istediğin programı seç ve kaydet. Son olarak otomatik başlatı ve uygulamayı çalıştırı seç.programın arka planda çalıştığından eminsen,telin ekranının üst kısmından aşağıya doğru parmağıni sürükle seçtiğin programlar müzikçalar bluetooth vs karsına çkacaktir.yani xm tusu kullanlmıyor bunda.ama benzer fonksyonu var,hatta daha kullanşlı.şayet yapamazsan youtube settngbar yaz video var izle çözersin,

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
ok saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt