arkadaşlar sorun biliosanız cevap atarmısınız n70 de java internete erişme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eml10h

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun biliosanız cevap atarmısınız n70 de java internete erişme sorunu
arkadaşlar indirdiqim java programlarda internete erişim yapamıor internet baqlantısı kullanılsın mı die bildirim ekranı qelior evet diyorum. ebuddy de mesela bu hatayı veriyor. ebuddy'ye baqlantıda bir problem var. internet baqlantısı yok. java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli veya daha sonra tekrar deneyiniz. die hata verior.
firefox , opera programlarında da aynı şey söz konusu connect dior sonra failed yani internete orda da girmiyor . java uygulamaları için nasıl etkinleştirme yapıcam telefon modelim n70. şimdiden teşekkürler.

alixkandemir

Üye
Bence telefonun format zamanı gelmiş başka türlü yapmaz çünkü böyle bir aptallık asla yapmaz n70 bende kullanıyorum kendimden biliyorum

eml10h

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyim :S format atmak da hiç istemiordum o kadar önemli program vardı.

onurock94

Üye
Konuyu Güncelliyorum..

Benim de böyle bir sorunum vardı ve bugün kurcalayarak çözdüm ve sizlerle paylaşayım dedim :)

1-) Menüden Web'i seçin - Web Ayarlarına gelin - Yapılandırma Ayarlarını seçin ve Yapılandırma seçeneğine tıklayın. Varsayılan ve kendi hattınızın ismi olmak üzere iki seçenek vardır;seçeneğiniz Varsayılan'da ise onu diğer seçenek ile değiştirin (örneğin bende AVEA).

Sorun Büyük İhtimalle çözülmüş olacaktır. Eğer olmadıysa önceki yaptıklarımızı değiştirmeden Şunu uyguluyoruz;

2-) Tekrar Menüye dönün ve ayarlara gidin. Yapılandırma'ya gelin. 'Tercih edilen erişim noktası'na tıklayıp etkin olmayan seçeneği işaretliyorsunuz.

Kolay Gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt