Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sony Ericssona Nasıl Oyun Atcaz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ksk
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Sony Ericssona Nasıl Oyun Atcaz?
Pls yardım edin sony ericssona oyun atamıyorum vede pc den video atarken hagi formatta atmak lasim???
fireman67
Üye
inmndir .com a git
ksk
Üye
Konu Sahibi
biras daha açıklarmısın indir coma gidince napcam.???
kikaksk
Üye
oyun indirmek için bir cok forum sitesi var arştırma yaparsan bulursun
oyunu indirdikten sonra eğer zip dosyalıysa içinde .jar uzantılı dosya cıkacak onu bluettot yardımıyla telefonuna atabilirsin...
pc den video formatı olarak mp4 ve 3gp formatında atabilirsin..
BEKOTM
Üye
bundan kolay ne varki ya kızılötesi yada bluetooth dan atacaksın bunun için site
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
a bak -
mbaranulutas
Üye
Sağ ol Kardeşş
EmrullahAygun
Üye
paylaşım icin cok saolun kardeslerim. cok mersii
okyanus_550
Üye
arkadasım
gır orda var java oyunlara gır bulusun yardım için [email protected]
ydemir1971
Üye
arkadaşım google da sony ericcson oyun yazdığında zaten bır suru oyun adresı cıkıyor ben oradan bırkac tane yukledım
youngprogrammer
Üye
teşekürlereer
tilkihacker23
Üye
ya oyunu nasıl kuracaz telefona benim tel k 550i
haktas94
Üye
peki java olmayan oyun türleride var, onları nasıl yapcaz, xs++ veya setool'la felan, bir yardım ltfn
tahsin13
Üye
programı pc indirince kılasore cıkar
programın üstüne gelip birlikte ac ve uygun progmdan seciyon java programını okey
Celal_33
Üye
bende istemedik kadar oyun var nasıl paylaşıma verebilirim yardım ederseniz sevinirimm...:P
zafeer
Üye
oyun sitemizde var heryerdee bulabilirsin video konusuna gelince 3gp ye çevirmen gerek hazırda bulabilirsin intte bizim sitede de var bi araştır