cewikkuwwet01
Üye
Arkadaşlar sizin mantığınıza ve vicdanınıza bırakıyorum herkesten bir yorum bekliyorum
bu gün itibariyle bir gazetede yayınlanan ve bir sitede de yayınlanan ios 5 yayınlanıyor haberini alıntı yaptım bu formdaki arkadaşlarla paylaştım ne bir yazılım ne de bir programı kendim hazırlamış gibi linklerle vermedim sadece yazan bir makaleyi sizlerle paylaştım bunun bana ne kazancı olacak açtığım konuya hırsızlık yapma emek ver diye bir yazı levha gibi bırakılmış
Sizlere soruyorum lütfen herkes fikrini paylaşsın ?
burda kimseye hakı hukuku öğretmeye çalışacak halim yok ama kendince hırsızlık yapma yazan arkadaşa ne demeli çok merak ediyorum eğer ortak fikir böyle bir saçmalıkla hırsızlık yaptığıma kanat getiriyorsa bende bir daha forum sitesinde bulunmayacağım saygı duyarım
KONUYA BAKAN O KADAR ARKADAŞ OLUYOR BİR KAÇ KELİME BİLE OLSUN YAZMANIZI İSTİYORUM
Sizlere soruyorum lütfen herkes fikrini paylaşsın ?
burda kimseye hakı hukuku öğretmeye çalışacak halim yok ama kendince hırsızlık yapma yazan arkadaşa ne demeli çok merak ediyorum eğer ortak fikir böyle bir saçmalıkla hırsızlık yaptığıma kanat getiriyorsa bende bir daha forum sitesinde bulunmayacağım saygı duyarım
KONUYA BAKAN O KADAR ARKADAŞ OLUYOR BİR KAÇ KELİME BİLE OLSUN YAZMANIZI İSTİYORUM