Arkadaşlar size bir Sorum Olucak 5800 ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size bir Sorum Olucak 5800 ilgili
BENİM 5800 MAVİ RENK ARKADAŞIMIN İSE KIRMIZI ONUN EKRAN RENGİ DAHA CANLI BENİM İSE SOLUK NEDENİ NE OLABİLİR ACABA RENK YÜZÜNDEN YADA BAŞKA BİR ŞEYMİ YARDIM EDİN ACİLLL...:allalla:

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum o ayarlarıyla ilgilidir. şu yolu izlersen yapabilirsin. menü/ayarlar/telefon/ekran/ışık sensörü. ışık sensörüne gir. sağa doğru kayrınca rengi açılır. sola doğru renk kapanır. :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
dostum o ayarlarıyla ilgilidir. şu yolu izlersen yapabilirsin. menü/ayarlar/telefon/ekran/ışık sensörü. ışık sensörüne gir. sağa doğru kayrınca rengi açılır. sola doğru renk kapanır. :)

:oke: doğrudur bu şekilde en yükseğe alırsan seninkide canlı olur ama daha fazla şarj yiyecektir bu.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
HayıR dediğiniz şekiLde oLmuyoR. Benim teLEfonumda mavi aRkadaSLarımınki kıRmızı onLarınki daha canLı gözüküyoR çünkü maviLerin ekranında fiLm waR sanıRımm çünkü kıRmızının ekRanına tıRnagını süRünce pütüR pütüR bişi geLiyoR gibi. Mavide biRaz sarıLık waR ama ekRanı daha püRüzSüz.

CYBERstix

CYBERstix

Üye
benim bildiğim 5800 da renkler arasında kesinlikle hiç bir üretim farkı yok.Arkadaşın dediği gibi ekran parlaklığını ayarlayarak sorunu halledebilirsin. en iyisi sarj bakımından en düşük parlaklık:)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
HayıR dediğiniz şekiLde oLmuyoR. Benim teLEfonumda mavi aRkadaSLarımınki kıRmızı onLarınki daha canLı gözüküyoR çünkü maviLerin ekranında fiLm waR sanıRımm çünkü kıRmızının ekRanına tıRnagını süRünce pütüR pütüR bişi geLiyoR gibi. Mavide biRaz sarıLık waR ama ekRanı daha püRüzSüz.

ilk kez senden duydum böyle bişi :hmmm benim telefonda kırmızı ama öyle ekranda pütür pütür bişiyok mavide kullandım fark yoktu

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ilk defa bole bişi duyuyom :D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi

aynen arkadaşa katılıyorum galiba film gibi birşey var ondan öle arkadaşımınki çok canlı ya benimki soluk cins birşey...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Evet maviyLe kıRmızı aRaSında faRk waR. Benim 5-6 aRkadaSınki kıRmızı benimki mavi onLarınki benimkinden daha canLı ^^.

kaptannova

Üye
aynen benimde kırmızı arkadaşın mavi daha soluk...

flunight

Üye
benimki simsiyah pasparlak

rapcityyy

Üye
ArkadaşLar Eski Sürüm onLar Kırmızı Mavi aLakası yOk :)

BRscyLN

Üye
bnm ve arkadasmn telı kırmızı ama denildigi gibi ekranda renk farklılıgı var aynı resme baktınızda cok kolay anlasılıyo bu farkı :oke:

bthn_997

bthn_997

Üye
ee siyahsa nolucak :d:
cidden ama siyahlar diğerlerine göre nasıl ilk kez sizden duydum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnim arkımdada kırmızı var bnde siyah bnim kinin ekranı daha canlı ona gore aynı yerden aldık aynı gün ee ekran parlaklıqı sonda ama benimki daha canlı duruyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt