Arkadaşlar sizce w810i mi alim yoksa n73 mü lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizce w810i mi alim yoksa n73 mü lütfen yardım!!!
Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum ancak 2 tel arasında kaldım bana yardım edermisiniz.Birde televizyonlu tell al diyenler var bir şey duydum bu televizyonlu tel lerin IMEI numarası sahteymiş yurt dışından geldiği için bana bi yardım w810i - televizyonlu tel mi - n73 mü yada n73 me mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Benim fikrim ; Özellik olarak N73 al derim ancak N73 Nokia nın sorunlu telefonları arasında neredeyse başı çekiyor...W810i fena telefon değil ancak N73 e oranla çok geride kalır...Televizyonlu telefonları hiç tavsiye etmem...Eğer özellik istiyorsan bulabilirsen sıfır N73 al derim...Tabi tercih senin...

bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler

nis1903

nis1903

Üye
n73 alma deli olursun.hele ki mesajdı falan tutan bi adamsan telefonda ilerde çok format atıcan o mesajlar telde durmuyo bilesin ;)

kur

kur

Üye
n73 hem symbian hemde java program bulabilirsin.kamera ve teknik ozzellikler zaten iyidir.
w810 da ise sadece microjava programlar bulabilirsin...
piyasadaki fiyatlari arasindaki fark bu ozelliklerinden kaynaklaniyor..:megafon:

bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş,madem telefon alcan anladığım kadarı ile tv izlemeye de meraklısın sana tavsiyem wi-fi özellikli bir nokia al.ona skyfire programını yükle canlı yayınları bile izle.
Sana şuanda yi tavsiye ederim 599.90 tl.(son 6 gün yalnız)

bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
ama n82 çoq pahalı..yinede yorumun için tşkkürler

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
N73 Al Derim :oke:

orqunqunal

Üye
N73

scuf

scuf

Üye
n73 belirli bir süreden sonra programlar yüklendikçe çok ağır çalışan bir telefon eğer çok fazla program yüklemem diyorsan n73 al , özellikle kamerası harika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt