arkadaşlar sınıfta kalmışım :( allah rızası için akıl verin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arkadaşlar sınıfta kalmışım :( allah rızası için akıl verin :(
arkadaşlar sınıfta kalmışım yaa ortalama yülkseltme sınavında 45 vermemiş hoca 1 ders yüzünden kaldımm şimdi ne yapıcam yardım edinn açık öğretimden tekrar lise 3 ten devam edebilirmiyim allah rızası için yardım edin off yaa bütün ömrüm fabrika köşesinde geçicek

Tepkiler: Tuba.Erva

kol@j

Üye
bu ne biçim iş ya... kötü olmuş...

fotoğrafik hafıza tekniklerini al...
bundan sonraki eğitim hayatında çok faydasını göreceksin...

seti çalışman günlük yarım saatten 20 gün bile sürmeyecek belki...

Konu Sahibi
ama benim okul hayatım bitti açık ögretimden olurmuki bu ben lise 3 ten 4 e geçicektim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dersten başarısız olmuşsan ve kurtarma sınavında da veremediysen,tekrar devam edebilmenin yolu olduğunu sanmıyorum.En son hangi sınıfta kalmışsan oradan devam edeceksin
Geçmiş olsun,üzüldüm gerçekten. 1 Sene çok büyük bir kayıp değil.Ben de 4 senelik okulu 5 senede bitirdim.
Önemli olan mezun olduğun an üniversite okumaktır.Şayet mezuniyetten sonra da bir yere giremezsen kayıp 2 sene olacaktır ve telafisi zordur.(Ben bunu yaşıyorum)

Konu Sahibi
açık ögretim okursam lise 3 ten devam edebilirmiyim

Perfect!

Üye
üzüldümm açıkcası ama açık öğretimden devam edebilirsin..

bnm bildiğimi göre bi dersten kaldıysan okul zamanında bi daha sınavlar olacak ve ordan geçmeye calısacaksın yani sınıfı gececeksin okul zamanında bir sınav daha oluyrdu bütünlemeler falan

Hocalarla iyi anlaşamıyor muydun arkadaşım çok üzüldüm senin adına 2 tane kurtarma sınavındanda mı 45 almışsın :/ açık öğretimden devam edersin...

Konu Sahibi
acaba hocaya yalvarsam geçirirmi 4 e hocam diyim durumum çok kötü geçir beni falan bi kıyak geçer heralde 4 e geçmem lazım olmadı bi yemege çıkarırım 100 150 lira tutar ama geçerim heralde

--------------- Ekleme ---------------

bnm bildiğimi göre bi dersten kaldıysan okul zamanında bi daha sınavlar olacak ve ordan geçmeye calısacaksın yani sınıfı gececeksin okul zamanında bir sınav daha oluyrdu bütünlemeler falan
olurmuki böyle girsem acaba kabul ederlermi ya ama tastikname falan vermediler direk kaldın dedi bende eve geldim

Burak

Üye
bende lise1de kalmıstım.3deyim şimdi.
3de kalmak ilginç

senin okul meslek miydi,ticaretmi ? düzmü
okuldan okula derslerin zorlugu değişiyorda.

Burak

Üye
meslek en basitidir.nasıl kaldın kardes ya.bak benim dersler hep 5 veya 4 bilgisayar bölümündeyim.

Burak

Üye
zamanında çalışmak gerek derslere.neyse olan oldu üzülme.Aksam Liseleri var.Git bir istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...