Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sıfır c6, 01 konusunda bir yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar sıfır c6, 01 konusunda bir yardım edin
Arkadaşlar bu gün sıfır bi c6,01 aldım paketi açtım telefomnu açtım ama teelfonda belle yüklü acaba eski sürümüne dönsem sorun olurmu yani paketten belle çıktı o yüzden soruyorum
Kadir Cem
Üye
Fw yüklersen garantiden çıkabilir ama geri güncellemesini yaparsın pek sorun olmaz yükle kardeşim KvK ya götürceğin zaman orjinal güüncellemesini atıp götürürsün
OttomaN TigeR
Üye
neden? belle daha iyi.
jatvalca
Üye
tam emin değilim ama galiba garanti dışı kalıyor diye bir kaç kere duymuştum.Fakat belle anna dan kat kat güzel bir işletim sistemi bence belle de kalman daha iyi tavsiye ederim bir belle kullanıcısı olarak
savas_yal
Üye
neden belle öncelikle çok hızlı ve çok bekledik belle güncellemesini hatta beklemeyip nokiadan önce güncelledik )
GLADYATÖR1581
Üye
Konu Sahibi
Belle de hd 1080 mp videolar izlenmniyor ondan anna ya dönmek istiyorum
OttomaN TigeR
Üye
Şimdi bildiğim kadarı ile ürün koduna göre orjinal anna variantlarını navi ile indir daha sonra flash at servislik bir durum olursa da sıkıntı olmaz. Garanti dışı kalmaz çünkü belle güncellemesi zorunlu değil.
keys1903
Üye
1080p annada izlersin saki guldurme gece gece
mert41994
Üye
1080p desteklemiyor bildiğim kadarıyla 720p destekliyor. Mp4 olarak kaydedin yeterli. Flash player belle'de sıkıntılı
GLADYATÖR1581
Üye
Konu Sahibi
1080p desteklenmiyor diyenin anlını karışlarım anna da bu kadar kesin konuşuyorum işterseniz size bi ara bi video upload edeyim ... Ama belle de olmuyor flash hatası veriyor sıf bu yüzden anna yı istiyorum . 7 gb lık video arşivim var hepsi de hd kalitede . Anna da hepsini izleyebiliyorum ama belle de kısmen bazıları tektük izleyebiliyorum.. Kutudan belle yüklü çıkması şaşırttı beni aldığımm yere anna yüklü değilmi dedim adam da evet anna yüklü dedi ama belle çıktı karşıma .eğer ki belle de video sıkıntısı olmasa ben döner miyim anna ya müzikten çok video var bende ...
AYRICA DEDİĞİNİZİ YAPTIM .FLV Yİ SİLİP .MP4 YaPTIM AMA GENE DE OLMADI AÇNIYOR.. BELLE
atakan25
Üye
çok merak ettim bende izlencek mi deneyeceğim
bozkurt955
Üye
tabi bir opsiyon (seçim) türüdür senin kisi ama zaten bu tlf da şarj dayanmıyor ki kalkalım ki film izleyelim benim tlf 1080 destek verse dahi ben film izlemem şahsi görüş
Mad EagLe
Üye
Acele etme bence bize gelecekmi kesin değil ama fp1 güncellemesi gelecek o olmasada başka güncelleme gelecek çözeceklerini umuyorum biraz bekle derim
veli_efendi
Üye
bencede belle daha iyi sen belleye devam et
GLADYATÖR1581
Üye
Konu Sahibi
Belle de kaldım zaten bekliyorum peki arkadaşlar c6,01 belle de kaliteli bi video çevirme programı biliyor musunuz total i deniyorum ama o berbat çeviriyor ulturayı deniyorum o da berbar daha iyi çevirecek program biliyor musunuz