arkadaşlar şarjım durduk yere çok çabuk bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şarjım durduk yere çok çabuk bitiyor
arkadaşlar telefonu ilk aldığım zamanlar rahat 3 gün kullanıyordum fotorğraf çekiyordum oyun oynuyordum vs. vs. ama farkettım ki son 2 gündür iarjım 1 gün dayanmıyor ayrıca tüm gün cebimde olmasına rağmen ne fotoğraf çekiyorum nede oyun oynuyorum neden böyle oluyor anlamadım sabah %100 diyor aksam eve gleıyorum 6-7 gibi %20 %30 gösteriyor :S

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
WLAN taraması ve bluetooth açık değil dimi???

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
evet wlan taramasıyla bluetooth açık

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
onları kapatıp şarjıda tam doldur dene farkı göreceksin....

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş sağol büyük saat bluetooth hepsini kapattım aynı sorun bugünde olursa garantiye vericem artık

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
kardeşim bi dene çünkü bende de olmuştu ekran koruyucu felan şarjı sömürüyor kapattım hepsini 2 gün rahat rahat gidiyor

franzliszt

franzliszt

Üye
ya yinede bluetooth açık olsa wireless açık olsa bile söyledğin süre çok az bir günden bahsediyorsun bir problem olabilir.

besir06

Üye
problem yok böle olunca zaten normal derecede kullanırsan akşama %30 oluyr aynen bnmde öyle ama ekran ayarlar vs kısarsam akşama kadar fll internet %50

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
besir06:problem yok böle olunca zaten normal derecede kullanırsan akşama %30 oluyr aynen bnmde öyle ama ekran ayarlar vs kısarsam akşama kadar fll internet %50

aksama kadar telefon cebimde kalıyor okuldayım o yuzden rahat kullanamıyorum kendı kendıne saat 6-7 ye kadar şarjım ,%30 %20 civarına iniyor

ozggurr

ozggurr

Üye
besir06:problem yok böle olunca zaten normal derecede kullanırsan akşama %30 oluyr aynen bnmde öyle ama ekran ayarlar vs kısarsam akşama kadar fll internet %50

aksama kadar telefon cebimde kalıyor okuldayım o yuzden rahat kullanamıyorum kendı kendıne saat 6-7 ye kadar şarjım ,%30 %20 civarına iniyor

Bende Wlan gun boyu baglidir... Iki gunu zorlamasi lazim en az... Bir gun sonundan kastedilerm hele hele sabahtan aksama kadar ise eyvah eyvah! (2) denebilir...

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun tamamen büyük saat bluetooth ve wlan dan kaynaklanıyor bugunde sabah şarjı fulledım ve akşam smdı geldıgımde ise şarj halen %100 çok teşekkürler hepinize

franzliszt

franzliszt

Üye
Bende Wlan gun boyu baglidir... Iki gunu zorlamasi lazim en az... Bir gun sonundan kastedilerm hele hele sabahtan aksama kadar ise eyvah eyvah! (2) denebilir...

valla özgür kardeş bencede bir gariplik var benim cihaz 3 günü görüyor aramalarım oluyor oyun oynuyorum ne diyorlar bir gün falan ? bir gariplik var sabahtan akşama öyle şey olurmu

suat1111

suat1111

Üye
3 gün oynamassam gidiyor

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
ben daha oyun bile yüklemedim ama 1 günde bitiyor. en fazla 1 buçuk.
wlan açık olması elbette etkiler ama wlansız olmuyor ki, e posta en başta etkin yani. daha güçlü bir batarya yapmaları gerekirdi, çok güçsüz bence.
yarın ablam götürecek, 2-3 saatlik bir uygulama mı ne varmış onu yapacaklarmış. bakalım umarım iyi olur.

Rap3g

Üye
wlan taraması açık bluetooth açıkken benimde 1 gün gidiyordu. Her türlü denedim cihazı.
Deneyimlerimi Bildiriyorum.
Ekran koruyucuyu kapatıp.Temayı koyu seçtim.
Güç tasarrufu modunu açıp wlan ve bt u kapattım.
günlük stabil 45 dk veya 1 saat konuşmama rağmen 4 gün gitti şarj.
Ha bu arada günde en az 2 saatte kulaklıkla müzik dinliyorum.
Fakat iş oyun oynayıp internete girince değişiyor :) (bunları cihazın bekleme süresini test amaçlı yapmıştım)
1 gün gidiyor o zaman şarj yani bana sorarsanız cihazınız normal.

Ayrıca günde 5 saat internete girip 4 gün şarjım gidiyor diyenler oluyor bence bol keseden sallıyorlar.

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi sorun büyük saat bluetooth wlan taraması bunlar açık olunca şarj en cok 1 gün dayanıyor ama kapatıp denedikten sonra 2-3 gün gidiyor

Üst Alt