arkadaşlar samsung wave değiştiriyim mi sizce ?(blackberry bold 9700 veya iphone 4 sizce değer mi?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung wave değiştiriyim mi sizce ?(blackberry bold 9700 veya iphone 4 sizce değer mi?)
kardeşlerim ben bu telefonu aldığımda çok memnundum ama değiştirmek istiyorum sizce mantıklı mı ya bold 9700 yada iphone 4

sizce tarz bir telefon iphone 4 gibi oturaklı mı yoksa değil mi
blackberry kadar kullanışlı mı değil mi ?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yazsanız daha iyi olmaz mı ?

gangalar

gangalar

Üye
bende kararsız kalıyorum ya iphone 16gs ye degiştirsemmi diye

burakik

Üye
iphone 4 al kafan rahat olsun her işi çöz :)

wpp_00

Üye
iphone 4 değilde 5i bekle bence dostum. eğer satarsanda ulaş bana uygun olursa almayı düşünüyorum :D

silver021

silver021

Üye
iphone 5 te değil iphone 6 yı bekle. tam istediğin gibi bi oyuncak olur. :D

batuone

Üye
galaxy değişilirmi bea boşver alacaksan iphone 4 al ama galaxy ni satma bence :)

--------------- Ekleme ---------------

hem blackberry yaramazski sana doğru düzgün oyun bile bulamazzın :D

sadecekaan1

Üye
bende wave mi alalı 4 ay oldu...ama iphone 4 almayı düşünüyorum...hatta wavemi satmak için akşama şöle güzel resimlerle wavemi sergilicem umarım satarım da iphone 4 allırım...
saygılar...

frozar

Üye
pm!:oke:

mavrick

mavrick

Üye
trackmaniana sat satacaksan adam wave arıyo kaç aydır

omaray

Üye
Bende elimdeki telefonu satmaya çalışıyorum. Çok pişman oldum aldığıma saçma saçma iş yaptılar. adamlar uygulama çıkarıyor uygulamalar uyumsuz telefonla. Zırt bırt yetersiz hafıza saçmalığı veriyor. 8gb hafıza kartına atıyorum hala cart curt kesinlikle bu telefondan uzak durun alın iphone başınız rahat olsun. Bi müşteri var satabilirsem hemen iphone alcam.

VforButterfly

VforButterfly

Üye
bence iphone 15 i bekle,

bu ne ya :D kardeş gücün yetiyorsa ip4 al ama dezavantajlarini biliyorsun senin tercihin.
Yok 5'i bekle 6'yı bekle bu böyle devam eder.Bence ip4 iyidir ama senin kararın sonuçta.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
kim wave arıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt