arkadaşlar samsung telefonun orjınal oldugunu nasıl anlarım

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung telefonun orjınal oldugunu nasıl anlarım
arkadaşlar orjınal samsung olup olmadıgını nasıl anlayabılırım bi yaapım yerı orjınal

mrgoxel

mrgoxel

Üye
orjinal olarak cevap verilemez ama telefonun emei si kayıtlı mı değil mi ve emei kodu üzerinden türkiyeye hangi telefon getirilmiş bu bulunabilir

ve birde telefonda *#06# de çıkan sonuç ile telefonunun batarya altında yazan emei numarası aynı olmalı

dahada yapacak birşey yok gibi:)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaşlar orjınal samsung olup olmadıgını nasıl anlayabılırım bi yaapım yerı orjınal

Çok zor anlamak. Çünkü sahtesine bile android işletim sistemi yükleniyor. Kasa zaten aynı yapıyorlar. :)
Bi arkadaş samsung galaxy s2 almış ama sahte çıktı. Çünkü android sürümü 4.1.9 yazıyor(böyle bi android sürümüne ilk defa bu telefonda denk geldim) ve GPS desteği bile yok. En önemlisi ise bazı küçük oyunları bile hiç açmıyor(örnek: pes 2012). Ha bide dahili bellek 16gb yazıyordu :D
Yani kısaca hangi tel almak istersen iki önce özelliklerine bakacaksın ve alacağın telefonda bu özellikler varmı ve android sürümü kaç kontrol yaparsak sorun olmaz :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
10 saniye kullanirsan anlarsin orjinal olup olmadigini.

- - - Eklendi - - -

yani, anlanir.

- - - Eklendi - - -

anlanabilir.

- - - Eklendi - - -

Zor degil.

best1905

best1905

Üye
Dokunmatiginden anlarim ben ayrica odin mode olmuyor cakmalarda

Samet.25

En basit örneği dokunmatik zaten android orijinal kullandiysan hemen anlarsin onlara koyduklari android sürümü farklı çok kasma ve takilma yapiyo iconlar bazilarinda küçük bazilarinda buyuk

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
10 saniye kullanirsan anlarsin orjinal olup olmadigini.

- - - Eklendi - - -

yani, anlanir.

- - - Eklendi - - -

anlanabilir.

- - - Eklendi - - -

Zor degil.

arkadaşım anlarsın dıyosun tamam da hiç akıllı samsung telefon kullanmadım kı

- - - Eklendi - - -

En basit örneği dokunmatik zaten android orijinal kullandiysan hemen anlarsin onlara koyduklari android sürümü farklı çok kasma ve takilma yapiyo iconlar bazilarinda küçük bazilarinda buyuk

insana orjınal kullandıgı telefonla sahtesı kolay anlaşılırda ya hıç kullanmayana nolcak orjınalını