arkadaşlar samsung starı eski firmwareye nasıl çeviririz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

error94

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung starı eski firmwareye nasıl çeviririz?
arkadaşlar ben s523kxxjb1 versiyonuna yükledim ve ben şimdi orjinal firmwaresi olan 5233WJVIG7 ye çevirmek istiyorum nasıl yapıcaz yani internetten aradım ama bulamıyorum

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
beklersen yakında paylaşacağım..

kizilx01

Üye
bu iyiliği bize yaparmısın :D:D çok makbule geçer ben o kadar aradım bulamadım tek buldugum orjinal ingilizce firmware :D:D

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
yakında elimde şuanda 5233 S523AJVIE7 elimde var.5233w gelince paylaşıcam..

kizilx01

Üye
süper olur şimdiden teşekkürler

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
arkadaşlar firmwareler elimde ama pc ye işlerden dolayı giremiyorum müsait zamanda paylaşacağım 5233 ve 5233w orjinal türkiye sürümleri..yada qimo özelden bana mail adresini versin ben dosyaları upload edip qimoya vereyim adresleri o paylaşsın gerçekten çok yoğunum bu hafta bekletmekte istemiyorum arkadaşları..

kizilx01

Üye
süpersin emeğine sağlık en kısa zamanda bekliyoruz :):):)

gunay45

gunay45

Üye
arkadaşlar firmwareler elimde ama pc ye işlerden dolayı giremiyorum müsait zamanda paylaşacağım 5233 ve 5233w orjinal türkiye sürümleri..yada qimo özelden bana mail adresini versin ben dosyaları upload edip qimoya vereyim adresleri o paylaşsın gerçekten çok yoğunum bu hafta bekletmekte istemiyorum arkadaşları..

usta valla sevap işlemiş olursun böyle bi iyilik güzellik yaparsan şimdiden teşekürler emeğine sağlık

enex_enes

enex_enes

Üye
owww bulmuş valla :D beklicez şimdi

gunay45

gunay45

Üye
valla telefonumun eski halini özledim bi daha orjinal olmayan bi firmware yüklemeyi düşünmüyorum ama tabi elimde orjinali bulunursa güzel temalı firmwareleri denerim elimde orjinali bulunduktan herşey mümkn

enex_enes

enex_enes

Üye
valla telefonumun eski halini özledim bi daha orjinal olmayan bi firmware yüklemeyi düşünmüyorum ama tabi elimde orjinali bulunursa güzel temalı firmwareleri denerim elimde orjinali bulunduktan herşey mümkn
aynen

kizilx01

Üye
ne zaman yayınlanacak orjinal firmware ??

gunay45

gunay45

Üye
valla hepimiz bekliyoruz pakitotiesto83 arkadaşın biraz işleri yoğunmuş yakın zamanda ekler inş. sabırsızlıkla bekliyoruz

--------------- Ekleme ---------------

ne zaman yayınlarsın pakitotiesto83

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...