Arkadaslar SAMSUNG S5230 HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cebrailb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar SAMSUNG S5230 HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
:nono::bilmem:Arkadaslar kaç gündr arıyorum bulamadım.. bana samsung s5230 hakknda oyun ve tema gerekiyo yardım olabilecek arkadasım warsa sewnirim herkese hayırlı günler..

carmelo_03

Üye
sitede cok fazla uplooad var..

storm67

Üye
Arkdaşım s5230 Tema yükleme die birşey yoktur ancak yazılım atarsın. Oyun ve prog gelince birsürü paylaşım var arama kısmında s5230 veya s5233 şekline arama yapabilirsin. Eğer yazılımın türkçe ise veya eskiyazılım ise jar veya jad uzantılı oyunları desteklemeyecektir. Yazılım yüklemen gerekebilr

knife130

Üye
kardeş nasıl göremedin anlamıyorum dikkatli bakarsan bir sürü görürsün ayrıca samsunglarda tema diye bişi yok bunu eğer samsung'un varsa bilmen lazım artık.ben hiç samsung kullanmadım ben bile biliyorum

tolgallo

Üye
mrb arkadaşlar samsung stara s523GPMJA1 wersiyonun yükledim fakat msj qeldği zman telefona ç ş ı gibi harfler gözükmüyo msj okunmaz hale qeliyo acil yardımlarınızı bekliyorumm

firariliseli

Üye
:boxben de senin durumundayım öğrenirsen bana da söyle

tolgallo

Üye
:oke: forumdaki diğer arkadaşlardan yardım bekliyoruz

storm67

Üye
yüklediğiniz yazılım türkçe değilse o sorun yapıyordur büyük ihtimalle. Ben de facebooka giremiyorum şifremde türkçe karakter var şifreyi değiştirip cepten gireceğim. Klavyede türkçe karakterler tanımlı olmuyor çünkü

tolgallo

Üye
ben yüklerken türkçe olarak yazıyodu ona bakarak indirdim ztn telefonda türkçe ondada bi sorun yok ama yazılımdan kaynaklanan bi sorunsa bu sorunumu düzeltebilcek bi yazılım önerirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt