Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Samsung laptop hakkında yardıma ihtiyacım var.
Sponsorlu Bağlantılar
fk555897
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Samsung laptop hakkında yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar iş yerinde kullandığım dizüstü bilgisayara Windows 8 kurdum. Önceleri F11'e bastığımda bilgisayarın fan ayarları çıkıyordu. Şimdi bu işlev ortadan kalktı. Bu işlevi tekrar getirmek için ne yapmam gerekiyor?
Bilgisayara ayrı bir Windows lisansı satın aldım. Şu anda hiçbir fonksiyon tuşunu kullanamıyorum. FN tuşu dahi çalışmıyor. Acaba Samsung'un internet sitesinden driver'ları kursam düzelir mi?
Uhops
Üye
Ha ben biosta f11e basıp fan menüsü açıyorsun sanmıştım.
Windows açıldıktan sonra ise tabikide driver yüklemen lazım.
- - - Eklendi - - -
Laptobun yanında gelen cd den yükliyebilirsin driveri.
Laptobun bütün driver'larını yükledim ama yine de olmuyor. FN + F11'e basınca fan ayarlarını değiştirebiliyordum. 3 tane seçenek (sessiz, normal ve performans seçenekleri) vardı. Önceleri parlaklık artıp azaldığında ekranda görünüyordu şimdi görünmüyor. Bunun nasıl düzeleceğini biliyor musunuz?
Uhops
Üye
mutlaka bi driveri vardır. laptobunun modeli ne ?
Mad EagLe
Üye
Samsung destekten fn tuşu driverini indirin model yazarak destek bölümüne gir.
Evet. Birde Samsung'un sitesinde bu bilgisayarın driverlarının olduğu bölümde FN tuşu ile ilgili birşey yok. Ayrıca Samsung'un yazılımı olan driver yazılımındaki bütün driverları yükledim yine de düzelmedi.
Mad EagLe
Üye
Peki oradaki driverlerde ne yazıyor isimleri nedir link ver bakayım mobilim şimdi bulmak zor olur.
Samsung'un sitesinde Windows 8 driverları yok. Ben Samsung'un driver programını yükledim. Yarın size hangi driver'ların kaldığını söylerim.
fk555897
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar update programındaki tüm driverlar yüklü. Fan hızlandırma programlarını deneyeceğim.
Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Konu kapatılsın lütfen.
fk555897
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar fan ayarlarını değiştirmek için bir program önerebilir misiniz? Speedfan çalışmıyor.